Ezt a hirdetést archiválták.

Ansmann Digispeed 4 akkutöltő eladó

Budapest
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2519322
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
Leírás
A 4 AA vagy AAA akkumulátort tölteni képes készülék mind 220 V-os hálózati feszültségről, mind 12 V-os egyenfeszültségről (autó szivargyújtó) működtethető. A töltő cellánként automatikusan vizsgálja az akkuk töltöttségét (így akár egy vagy 3 rúd is tölthető), Az elején található kapcsolóval választhatjuk ki a töltőáramot, itt NiMH és NiCd jelzéseket láthatunk. A négy áramkörös töltő minden egyes áramköréhez egy LED tartozik, amelynek piros villogása hibát, piros folyamatos világítása töltést, zöld világítása a töltés befejezését jelzi. A készülékkel kisütési funkció nem valósítható meg, ezzel csak tölteni tudunk, de azt nagy sebességgel.

Az akkumulátor töltőhöz A töltőáram AA méret esetén NiMH állásban 1750 mA, NiCd állásban 700 mA, AAA méretnél NiMH állásban 750 mA, NiCd állásban 300 mA.  

Az Ansmann DigiSpeed 4 jó választás azoknak, akik megfelelő hűtésről is szeretnének gondoskodni akkumulátoraik számára.Töltés végén a készülék automatikusan csepptöltésre vált, elkerülendő a nemkívánatos önkisülést.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest