Ezt a hirdetést archiválták.

Cascade Change Pro GWH09KF-K3DNA5J - Inverteres split klíma, téliesített -7°C, 2,6kW, A+

Budapest
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó
    Budapest III. kerület, Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó 120
    Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó 12000ft óbuda hagyatékból került hozzám rádió szól bakelitt lemezem nincsen ezért lemezzel nem tudtam kipróbálni de forog személyes átvétel esetén 12000ft posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautom...
    12 000 Ft
  • Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában
    Budapest III. kerület, Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban,
    Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában 6000ft óbuda hiányos Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában Első részből a lencse hiányzik megszerintem égőcsere is kell de ez nem biztos előre fizetés után po...
    6 000 Ft
  • Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda
    Budapest III. kerület, Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda
    Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda 2000ft retró ébresztőórás rádió eladó óbudán hálazatról próbáltam rádió mükődik ébresztőt nem próbáltam beállítani pontos időt beállítottam rádió jól szól személyesen óbudán +36501048272 +36501048272 po...
    2 000 Ft
  • braun s497 tápkábel töltő adapter eladó
    Budapest III. kerület, braun s497 tápkábel töltő adapter eladó 3000ft ó
    braun s497 tápkábel töltő adapter eladó 3000ft óbuda teszteletlen output 12V Dc 400ma személyes átvétel óbudán posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomatába + 2000ft +36209491288 +36501048272...
    3 000 Ft
  • Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatibilis
    Budapest III. kerület, Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatib
    Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatibilis 3000ft óbuda 150cm hosszú személyes átvétel óbudán posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomatába + 2000ft +36209491288 +36501048272...
    3 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2793251
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
2+3 év regisztrációs garancia
A Cascade Change GWH09KF-K3DNA5J inverteres klímát azoknak ajánljuk, akik megfizethető áron szeretnének jó minőségű, energiatakarékos klímaberendezéshez jutni. A Cascade készülékeket a Gree Corporation állítja elő, amely Kína legnagyobb klímára specializált gyára. A gyár termékei kiváló műszaki jellemzőiknek és jó ár-érték arányuknak köszönhetően kedvező piaci fogadtatásban részesülnek világszerte. A berendezések egytől-egyig környezetbarát R410-es hűtőközeggel és neves, többek között Hitachi és Mitsubishi kompresszorral készülnek.
Hűtő-fűtő kivitel

2,6 kW-os hűtőteljesítmény

2,8 kw-os fűtőteljesítmény
Fűtött kültéri csepptálca 

Cold plasma szűrő
Zajszint:beltéri/kültéri 30/51dB

Bio-szűrő

Automata levegőáramlás vezérlés

3 ventilátor fokozat

Párátlanító funkció

Éjszakai üzemmód
Turbo üzemmód: A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra. 
Automata újraindítás: A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően. 
Hűtési teljesítmény tartomány: +18°C - +43°C

Fűtési teljesítmény tartomány: -7°C - +24°C
Hűtőközeg:R410a

Inverteres motor

Aktívszenes szűrő

SEER:5,6

SCOP:3,8

Beltéri méret(szél.X mag.X mély):770X283X201 mm

Kültéri méret(szél.X mag.X mély):776X540X320 mm

Energia osztály: A+
Ajánlot helység méret: 15-40m2
 
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredetiVégfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest