Ezt a hirdetést archiválták.

Hát-, derék-, nyakfájás? Megoldás: Komplett hátkezelés

Budapest XX. Gubacsi Lakótelep Közműhelytelep utca
5 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3234190
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Hátfájás, derékfájás, beállt izmok? Van megoldás! Komplett hátkezelések!

Üdvözlöm, Sziasztok!

Amennyiben sokat szokott ülni, vagy nehéz fizikai munkát végez, sokat emel, terheli a hátát, derekát, vállát, vagy sokat edz hátra, sokat szokott fájni a háta, dereka és nyaka, vagy sokszor vannak az izmai beállva a hátán, akkor a komplett hátkezeléseimet ajánlom!Minden hátkezelést megelőz egy svédmasszázs.

1., Kimozgatás: masszázs után ülve 5-10 perc kimozgatást végzek. A kimozgató fogások nem fájdalmasak, gyógytorna jellegűek. A felmelegített szöveteket és izmokat nyújtom át velük a teljes háton!Igazi felfrissülés a masszázs után, és ez a kezelés fájdaloműző is egyben.

2., Hátköpölyözés, mely masszázs után köpölyözésből áll. A köpölyt felhelyezem és vákum keletkezik, majd különféle mozdulatokat végzek vele, melyek fellazítják az izmokat! Ez a fajta köpölyözés nem fájdalmas és nem hagy nyomot!

3., A méregtelenítő mézes masszázs, speciális kéztechnikával történő masszázs fajta.Rendkívül jó hatással van gerincmeszesedésre, hát vagy váll fájdalmakra, gyulladásokra, a letapadt izmok fellazítására, és derék fájdalmakra.

4., Lágy csontkovácsolás (Kiropogtatás)

Ez a kezelés más mint a normál csontkovácsolás. Itt előmelegített izmok segítségével rakom helyre a csontokat, nem pedig a csontra mérek nyomást!

Bővebb információ, videók a honlapomon található a különféle hátkezelésekről, masszázsokról, köpölyözésről.

További szép napot & jó egészséget kívánok!

Erika

Elhelyezkedés
Budapest

XX. Gubacsi Lakótelep
Közműhelytelep utca

 
Elhelyezkedés
Budapest

XX. Gubacsi Lakótelep
Közműhelytelep utca