Ezt a hirdetést archiválták.

Philips HTB3550G/12 - 5.1 házimozi rendszer, 3D Blu-Ray lejátszással

Budapest
6 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Takamisawa relé RY 48W-K
    Budapest III. kerület
    Eladó új Takamisawa-Fujitsu relé. RY 48W-K Japan 98I7BI Több darab is van belőle. Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker....
    300 Ft
  • Omron relé G5L-112P
    Budapest III. kerület
    Eladó 1db új Omron relé G5L-112P 12VDC Contact: 5A 250 VAC 2.5A 250 VAC ~ Made in Malaysia 28Y7W1 Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker....
    500 Ft
  • Panasonic akku 1,2V
    Budapest III. kerület
    Eladó Panasonic újratölthető (Góliát) akkumulátor. 500Ft/db Több darab is van belőle! P-400DH, 1,2V 4000mAh 15 hours at 400mA current 133mA Sealed Nickel-Cadmium Battery Rechargeable Matsashita Electric Industrial Co. Ltd. Made in Japan Átvétel csak ...
    500 Ft
  • Nokia távírányító ES 1 KD
    Budapest III. kerület
    Eladó egy ES 1 KD 56521410 Nokia TV távírányító. 1db 9 voltos elem vagy akku való bele. Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker....
    1 000 Ft
  • Pioneer hifi torony
    Budapest III. kerület
    Eladó feleslegessé vált, jó állapotban lévő,tökéletesen működő Pioneer hifi torony hangfalakkal. Csak egyben eladó! Modelek: POZ72T F-Z92 DC-Z92 Lemezjátszó: PL-Z82 +2 hangfal A termék Rákoskerten,a 17. kerületben található. Érd: 1-258-5880...
    110 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2784163
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Philips 5.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással HTB3550G Double Bass hangzás, Bluetooth® és NFC, 1000 W
1000 wattos erőteljes, moziszerű surround hangzás
 
Nagyszerű hangélmény
1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
Erőteljes hangsugárzók dupla basszustölcsérekkel a nagyszerű hangzáshoz
Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért
Egyszerűen átélheti a valódi szórakozás élményét
Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért
DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz
Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről
Audiobemenet, hogy élvezhesse a zenelejátszást az iPod/iPhone/MP3 lejátszóról
Az otthoni moziélmény fokozása érdekében
Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz
Modern kivitel, amely tökéletesen illik otthona stílusához
Fokozza tovább az otthoni szórakozás élményét a Philips házimozi-rendszerrel, amely 1000 watt teljesítményű, mélyebb basszushatást és magával ragadó 3D Blu-ray lemezlejátszást tesz lehetővé.
Csatornák száma     5.1

Blu-Ray 3D  

Blu-Ray   

DVD  

CD   

DLNA támogatás 

HDMI-CEC támogatás   

Teljesítmény
RMS teljesítmény     996 W

Front hangfal teljesítménye     332 W

Center hangfal teljesítménye     166 W

Szatellit hangfal teljesítménye     332 W

Subwoofer teljesítmény     166 W

Támogatott formátumok
DivX   

MP3    

JPEG    
HDMI  

Digitális audió bemenet (Optikai)    

Digitális audió bemenet (Koaxiális)   

AUX kimenet    

Méretek
Szélesség     435 mm

Magasság     58 mm

Mélység     280 mm
Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért 

A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt. 
Erőteljes hangsugárzók dupla basszustölcsérekkel a nagyszerű hangzáshoz 

A bassz-reflex rendszerű hangszórórendszerek a kettős basszustölcsérek segítségével kiváló alacsony frekvenciájú hangzást és átütően mély basszust biztosítanak. A leghalkabb és a legerőteljesebb hangokat is kiváló minőségben fogja hallani. 
Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért 

A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb ,,lencséje" a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen. 
Audio in bemenet, hogy élvezhesse a zenelejátszást az iPod/iPhone/MP3 lejátszóról 

Az Audio in segítségével könnyen, közvetlenül lejátszhatja iPod/iPhone/iPad készülékén, MP3 lejátszóján vagy laptopján tárolt zeneszámait a házimozihoz történő egyszerű csatlakoztatással. Egyszerűen csak csatlakoztassa az audioeszközt az Audio in jack aljzathoz, és máris a Philips házimozi kiemelkedő hangminőségében hallgathat zenét. 
DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz 

A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagyfelbontású digitális videóért. 
A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n 

A Philips házimozi-rendszer és Blu-ray lejátszó a Smart TV-vel a funkciók bőséges választékát kínálja, többek között a Net TV, a SimplyShare és a MyRemote nyújtotta lehetőségeket. A Net TV használatával az online információ és szórakozás széles skáláját érheti el tévéje képernyőjén, például az igény szerinti videolejátszást (video-on-demand). A SimplyShare funkción keresztül fotelja kényelméből hozzáférhet a számítógépen tárolt fényképeihez, zeneszámaihoz és filmjeihez. Okostelefon/táblagép segítségével a Philips MyRemote alkalmazáson keresztül is vezérelheti a házimozi-rendszert. 
Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth párosításhoz 

Párosítsa egyszerűen Bluetooth eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén. 
Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez 

A hátsó hangszórók - egy külön megvásárolható modul segítségével - vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni. 

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest