Ezt a hirdetést archiválták.

Philips HTD3570/12 - 5.1 DivX XviD MP3 házimozi

Budapest
7 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2719990
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csatornák száma     5.1

DVD     

CD     

HDMI-CEC támogatás     
Teljesítmény

    

RMS teljesítmény     300 W

Front hangfal teljesítménye     100 W

Center hangfal teljesítménye     50 W

Szatellit hangfal teljesítménye     100 W

Subwoofer teljesítmény     50 W
Támogatott formátumok

    

DivX     

XviD     

MP3     

JPEG     
Csatlakozók

    

HDMI     

Kompozit kimenet     

Digitális audió bemenet (Optikai)     
Méretek

    

Szélesség     360 mm

Magasság     58 mm

Mélység     335 mm
További tulajdonságok

    

Rádió memóriahelyek száma     40

Távirányítás     
Erőteljes surround hangzás a kompakt hangsugárzókból

Fokozza tovább az otthoni szórakozás élményét a Philips HTD3570 házimozi-rendszerrel. Erőteljes, 300 W-os surround hangzást nyújtó, kiemelt elhelyezésű hangszórók, és HDMI-n keresztül közel tökéletes HD képeket biztosító DVD-videó felkonvertálás 1080p-re.
Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audioszabvány az emberi fül természetes hangfeldolgozásából indul ki, általa nagyszerű minőségű surround hangzást tapasztalhat.
Lejátszás DVD-ről, VCD-ről, CD-ről és USB-eszközökről

A lejátszás gyakorlatilag bármilyen lemezről és készülékről lehetséges - DVD-ről, VCD-ről, CD-ről és USB eszközökről egyaránt. Élvezze az összehasonlíthatatlanul kényelmes lejátszást és médiafájl-megosztást TV-készülékén vagy házimozi-rendszerén.
DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkezik a kiterjesztett DivX videolejátszás érdekében

A DivX támogatás azt jelenti, hogy DivX kódolású videofelvételeket és - többek között interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX médiaformátum olyan MPEG4-alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé írható CD-R/RW és DVD lemezen, melyet DivX Ultra Certified(R) Philips Blu-ray vagy DVD-lejátszója képes lejátszani. A DivX Ultra olyan nagyszerű lehetőségekkel bővíti a DivX lejátszást, mint az egyetlen fájlformátumba integrált feliratok, több nyelv, több hangsáv és menü.
HDMI a nagy felbontású filmekhez és képminőséghez

A HDMI közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audiojelet is tud átvinni. Mivel nem kell analóg jeleket átalakítania, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel.
Audiobemenet, hogy élvezhesse a zenelejátszást az iPod/iPhone/MP3 lejátszóról

Az audiobemenet segítségével könnyen, közvetlenül lejátszhatja iPod/iPhone/iPad készülékén, MP3 lejátszóján vagy laptopján tárolt zeneszámait a házimozihoz történő egyszerű csatlakoztatással. Egyszerűen csak csatlakoztassa az audioeszközt az Audio in jack aljzathoz, és máris a Philips házimozi kiemelkedő hangminőségében hallgathat zenét.
EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest