Ezt a hirdetést archiválták.

Samsung UE40JU6650 - Ultra HD, Smart LED TV, DVB-T/C, Wi-Fi Direct, Ívelt, USB, HDM, 101cm

Budapest
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3185889
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Televíziód és mobileszközöd tökéletes szinkronja

A Samsung Easy Sharing funkcióval könnyedén oszthatsz meg tartalmakat televíziód és mobileszközeid között. A Samsung Smart TV felismeri a közelben lévő eszközöket és a megfelelő felbontásban jeleníti meg a lejátszani kívánt tartalmat. Ez a megoldás visszafelé is gördülékenyen működik; szabadon közlekedhetsz lakásodban, miközben mobilodon élvezed kedvenc tartalmaid. (A funkció kompatibilitása limitált a különböző televízió modellek és mobileszközök között.)
Ébredj a tévéddel minden reggel

A Samsung Smart TV-t egyszerűen szinkronizálhatod okostelefonod ébresztőjével, így reggelente arra ébredhetsz, hogy televíziód automatikusan bekapcsol és a legfrissebb információkat nyújtja a számodra. Minden információ egy helyen, nagyképernyőn! (A tartalmak, TV-s szolgáltatások és képességek régiónként és területenként változhatnak. A funkció kompatibilitása limitált a különböző televízió modellek és mobileszközök között.)
Azonnal elérhető alkalmazások 

Smart TV-d menüjét gyerekjáték használni, hiszen a képernyő alján gyorsan elérheted kedvenceidet A készülék megjegyzi az előzményeket, és a leggyakrabban megtekintett tartalmakat kínálja fel neked. Emellett az újdonságokról is tájékozódhatsz. (Lehetséges, hogy nem érhető el minden nyelven és területen. A tartalmak, TV szolgáltatások és képességek régiónként és területenként változhatnak.)
Életstílusodhoz illő tartalmak

A készülék olyan okos alkalmazásokat kínál, melyek még szórakoztatóbbá varázsolják az otthon töltött pillanatokat: főzéssel kapcsolatos applikációk, fitness- és sportalkalmazások, gyerekek számára képességfejlesztő applikációk. Végül, de nem utolsó sorban kipróbálhatod a legfejlettebb játékokat, melyeket mobileszközöddel is könnyedén irányíthatsz.
Mélyebb feketék, tisztább fehérek, kiemelkedő színvilág minden képben

Az UHD Dimming technológia precízen szabályozza a fényerőt a mélyebb fekete és a ragyogóbb fehér színek megjelenítéséhez. Ez a lenyűgöző képtechnológia a képernyőt különböző szekciókra bontja, és mindegyikhez hozzárendeli a legprecízebb kontrasztot, színt és felbontást. Így a Samsung UHD Dimming technológiájának köszönhetően a színek még élénkebben jelennek meg.
Az UHD Felkonvertálás fokozza a látványélményt

A Samsung UHD Felkonvertálásnak köszönhetően számos különböző tartalmat jeleníthetsz meg UHD közeli képminőségben, még akkor is, ha az eredetileg nem UHD minőségű. A Samsung innovatív, 4-lépcsős Super Resolution Scaling technológiája javítja a TV műsorok és filmek megjelenítését. Ez azt jelenti, hogy a Samsung UHD technológiája még egy alacsonyabb felbontású tartalmat is képes nagy képtisztaságúra felkonvertálni, mellyel drasztikusan, közel UHD (4K) szintűre emelheti a képminőséget. (A Felkonvertálás változhat a forrás felbontásától függően)
Az azonnali visszakapcsolással onnan folytathatod a lejátszást, ahol abbahagytad

Mi értelme van a sok alkalmazásnak, ha nehezen tudod őket használni ? A Samsung Smart TV-kkel olyan könnyedén váltogathatsz a különböző tartalmak között, mintha a csatornák között lépkednél. Válts át gyorsan élő TV adásra egy éppen lejátszott online videó nézése közben, vagy fordítva. Amint visszakapcsolsz a videóra, a Samsung Smart TV onnan folytatja a lejátszást, ahol abbahagytad, ugyanis megjegyzi az aktuális lejátszási állapotot. Itt az ideje a feltétel nélküli otthoni szórakozásnak. (A tartalmak, TV szolgáltatások és képességek régiónként és területenként eltérhetnek.)
Gazdagítsd életedet a Smart TV applikációival!

Manapság minden a tartalomról szól, ezért segíti a Samsung Smart TV a tartalmakhoz való teljes hozzáférést. Böngéssz kedvenc applikációid között a lehető leggördülékenyebb és legintuitívabb módon. Egyszerűen csak húzd balra vagy jobbra a nézetet, hogy megtekintsd a személyre szabott alkalmazásokat és az új applikációk leírásait - mindezt egy szempillantás alatt. Fejlett internetes böngészőjével a népszerű weboldalakat is gyorsan és egyszerűen nyithatod meg, anélkül, hogy az URL címet be kellene írnod.
Erőteljes négymagos processzor a gyors teljesítményért

Végezz több feladatot egyszerre anélkül, hogy lassulna a teljesítmény. Az új Smart TV-ket négymagos processzorral szereltük fel, amely az előző modellekhez képest jelentősen gyorsabb működést biztosít. Ez a legújabb fejlesztés könnyedén kezeli a Smart TV régi és új funkcióit is. Kevesebb várakozás, több látnivaló!
Élénkebb színek, jobb képélmény

A Samsung Wide Colour Enhancer egy összetett, képminőséget korrigálló algoritmust használva drasztikusan javítja a képek és apró részletek minőségét. Lásd úgy a színeket, ahogy a valóságban a Wide Colour Enhancer-rel.
Számos izgalmas játék

A Samsung Smart TV-k magasabb szintre emelik a játékok világát. Széles választékot és minden eszközödhöz egyszerű csatlakozást biztosítanak. A nagy képernyős játék még élvezetesebb, ha különböző eszközöket csatlakoztatsz a televízióhoz, például a gamepadet, vagy mobileszközöket. Próbáld ki a menüben található kiemelt játéktartalmakat. (A tartalmak, TV szolgáltatások és képességek régiónként és területenként változhatnak.)
Tökéletes multimédiás élmény 

A HDMI (High Definition Multimedia Interface) bemenetekkel a Samsung TV a nappalidat egyenesen multimédiás központtá alakítja. A nagy felbontású digitális adatok ultragyors átvitelét teszi lehetővé különböző eszközökről egyenesen a televíziódra.
Nézz filmeket USB-ről

A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztasd az USB meghajtót vagy HDD-t a televízióhoz és máris élvezheted a filmeket, képeket és zenéket. Mostantól kedvenc tartalmadat a nappalid kényelméből élvezheted. (Támogatott formátumok: AVI, ASF, MP3, JPEG, stb. A teljes lista megtekinthető a kézikönyvben.)
Internetezz vezetékek nélkül!

A beépített, vezeték nélküli LAN segítségével a TV külső eszközök használata nélkül képes csatlakozni az Internetre.
Képernyő

    

TV Képernyő típusa      LED

Képátló (cm)     101 cm

Képátló (inch)     40 inch

Ívelt kijelző     

Képarány     16:9

HD felbontás      Ultra HD

Felbontás      3840 x 2160 pixel

További kijelző tulajdonságok     PQI (Picture Quality Index) 1200
Tuner

    

DVB-T      

DVB-C     

DVB-S     

DVB-S2     

Elektronikus műsorújság (EPG)     

Teletext     
Hang

    

Hangteljesítmény     2x10W

Dolby Digital      

DTS      
Funkciók

    

HDMI-CEC támogatás      

DLNA támogatás      

PVR támogatás      

Böngésző     

Alkalmazott technológiák     

Samsung Apps

 

Ultra Clear Panel

 

Wide Color Enhancer Plus

 

Connect Share Movie

 

Anynet

 

Vezeték nélküli szabványok     

Wi-Fi Direct

 

Csatlakozók
HDMI

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

Fejhallgató csatlakozó

CI+ interfész

 

Méretek és fogyasztás

    

Szélesség (talppal)     91.8 cm

Magasság (talppal)     58.7 cm

Mélység (talppal)     29.6 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva     62 W

Éves energiafogyasztás     86 kWh/év

Energiaosztály     A
További tulajdonságok

    

HDMI bemenetek száma     4 db

USB portok száma     3 db
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest