Ezt a hirdetést archiválták.

Samsung UE40KU6100 - 4K, Ultra HD, Smart LED TV, Ívelt, Wi-Fi Direct, 101 cm

Budapest
7 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó
    Budapest III. kerület, Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó 120
    Millenium MN 9945, kompakt rádió/lemezjátszó 12000ft óbuda hagyatékból került hozzám rádió szól bakelitt lemezem nincsen ezért lemezzel nem tudtam kipróbálni de forog személyes átvétel esetén 12000ft posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautom...
    12 000 Ft
  • Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában
    Budapest III. kerület, Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban,
    Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában 6000ft óbuda hiányos Pentacon Filius 4 diavetítő, fellelt állapotban, saját dobozában Első részből a lencse hiányzik megszerintem égőcsere is kell de ez nem biztos előre fizetés után po...
    6 000 Ft
  • Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda
    Budapest III. kerület, Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda
    Grundig sonoclock 22 ébresztős rádiós óra óbuda 2000ft retró ébresztőórás rádió eladó óbudán hálazatról próbáltam rádió mükődik ébresztőt nem próbáltam beállítani pontos időt beállítottam rádió jól szól személyesen óbudán +36501048272 +36501048272 po...
    2 000 Ft
  • braun s497 tápkábel töltő adapter eladó
    Budapest III. kerület, braun s497 tápkábel töltő adapter eladó 3000ft ó
    braun s497 tápkábel töltő adapter eladó 3000ft óbuda teszteletlen output 12V Dc 400ma személyes átvétel óbudán posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomatába + 2000ft +36209491288 +36501048272...
    3 000 Ft
  • Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatibilis
    Budapest III. kerület, Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatib
    Elektromos kábel magnohoz borotvához is kompatibilis 3000ft óbuda 150cm hosszú személyes átvétel óbudán posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomatába + 2000ft +36209491288 +36501048272...
    3 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3185891
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Képernyő

    

TV Képernyő típusa      LED

Képátló (cm)     101 cm

Képátló (inch)     40 inch

Ívelt kijelző     

Képarány     16:9

HD felbontás      Ultra HD

Felbontás      3840 x 2160 pixel
További kijelző tulajdonságok     
    UHD Dimming

    Auto Depth Enhancer

    Auto Motion Plus
Tuner

    

DVB-T  

DVB-C     

Elektronikus műsorújság (EPG)     

Teletext     
Hang

    

Hangteljesítmény     2x10W

Dolby Digital      

DTS      
Funkciók

    

HDMI-CEC támogatás      

DLNA támogatás      

PVR támogatás      

Böngésző     
Vezeték nélküli szabványok     

Wi-Fi Direct

 

Csatlakozók     

HDMI

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

CI+ interfész

 

Méretek és fogyasztás

    

Szélesség (talppal)     91.8 cm

Magasság (talppal)     59.9 cm

Mélység (talppal)     28.8 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva     62 W

Éves energiafogyasztás     86 kWh/év

Energiaosztály     A
További tulajdonságok

    

HDMI bemenetek száma     3 db

USB portok száma     2 db
 
HDR-élmény

A HDR Premium technológiának köszönhetően a HDR-tartalmak nézésekor eddig nem látott részletekben is gyönyörködhetsz a TV-képernyő legfényesebb részein. A moziszerű valódi HDR-élmény most végre a Te nappalidban is elérhetővé válik.
Az összes részlet lenyűgöző 4K UHD felbontásban

Élvezd az élénk képrészleteket a Full HD TV-nél négyszer részletesebben. Az élethű színeknek és fényerőnek köszönhetően minden megtekintett tartalom jobban néz ki.
Mélyedj el a tartalomban

Az Auto Depth Enhancer technológia a képernyő különböző részein eltérő kontrasztarányokat alkalmaz, kiemelkedő mélységet biztosítva. Éld át a TV-képernyő által kínált magával ragadó élményt.
Vedd körbe érzékszerveit

A Samsung ívelt TV enyhe görbülete segít, hogy mindig az események középpontjában legyél; szélesebb látószöget és egyenletes képernyőtávolságot biztosít.
Az összes tartalomforrás gyorsan, egyetlen helyről elérhető

Az új Smart Hub funkcióval egyetlen helyről érhető el a Live TV és a Streaming szolgáltatások (OTT), játékok stb. A felhasználók a TV bekapcsolásakor azonnal elérhetik az általuk kedvelt tartalmakat.
A tartalom felskálázása az élénk képminőség érdekében

A Samsung UHD Picture Engine technológiája alacsonyabb felbontású tartalom lejátszása esetén is közel UHD-minőségű képet biztosít. Ez a módszer egy innovatív, 4 lépéses folyamat során alakítja a kedvelt tartalmakat élethű, prémium minőségű képpé.
Javított kontraszt a vizuális élmény érdekében

Az UHD Dimming technológia optimális kontrasztot, színeket és élességet biztosít az élethű képminőség érdekében. A meglévő Micro Dimming technológiánál finomabb, de eddig még soha nem látott élményt kínál.
Emeld a képminőséget UHD-felbontás közelébe

Az Ultra Clean View technológia egy fejlett algoritmus segítségével elemzi a tartalmat, majd szűri és csökkenti a zajt. Még ha a video-jelforrás Full HD minőségnél gyengébb is, a képeket közel UHD-minőségben élvezheted.
A TV-n látott tartalmat egyszerűen oszthatod meg

A Samsung Smart View alkalmazás használatával képeket, videókat és zenét küldhetsz mobileszközödről Smart TV készülékedre. A személyes elektronikai eszközök többségével kiválóan együttműködik, és egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít.
Nagyobb sebesség, erőteljesebb teljesítmény

A Samsung Smart TV a nagy teljesítményű, négymagos processzornak köszönhetően gyorsabbá vált, így késés nélkül reagál a parancsokra, és az alkalmazások azonnal indulnak. A készülék megfelelő sebességével a Multi-Link képernyőn keresztül egyszerre több feladat is élvezetesen végrehajtható.
Gyorsítsd fel Smart TV készüléked a Tizen rendszerrel

A Tizen a gyorsabb rendszerindítással és a Live TV szolgáltatás, valamint az összes alkalmazás gyors elérésével új szintre emeli a Smart TV teljesítményét. Az optimális TV-zési élmény elérése érdekében a készülék emellett támogatja a népszerű helyi VOD-alkalmazásokat.
Merülj bele a videotartalomba

A Motion Rate 120 technológia a vibrálásmentes videotartalmakon keresztül magával ragadó élményt nyújt. A lenyűgöző képfrissítési sebességnek és háttérvilágítás-technológiának köszönhetően nem bírod majd levenni a szemed a gyors és akadásmentes videotartalmakról.
Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

A beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőn keresztül a Smart TV kábelek nélkül csatlakoztatható az internetre. A készülékbe simuló csatlakozókkal akadálytalanul élvezheted a TV kiemelkedő formavilágát.
Csatlakozz a TV-hez szórakoztató elektronikai eszközeiddel

A ConnectShare funkcióval egyetlen lépéssel különféle tartalmakat nézhetsz TV-készülékeden. Egyszerűen csatlakoztasd USB-eszközöd vagy lemezmeghajtód a TV-készülékhez, és máris nagy képernyőn élvezheted a filmeket, zenét és a képeket.
Hozd létre saját szórakoztatóközpontod

A Samsung TV-k támogatják a HDMI-bemeneteket, így saját nappalidban multimédiás szórakoztatóközpontot hozhatsz létre. A HDMI-kábelt közvetlenül TV-készülékedhez csatlakoztatva többféle eszközből különböző tartalmakat érhetsz el.
 
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest