Ezt a hirdetést archiválták.

Sony KDL-32WD600B - HD Ready, Smart LED TV, Wi-fi, 80 cm

Budapest
6 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3194683
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Képernyő

    

TV Képernyő típusa      LED

Képátló (cm)     80 cm

Képátló (inch)     32 inch

Képarány     16:9

HD felbontás      HD Ready

Felbontás      1366 x 768 pixel

Betekintési szög     178 °
További kijelző tulajdonságok     
    Motionflow XR 200 Hz
Tuner

    

DVB-T      

DVB-T2     

DVB-C     

Elektronikus műsorújság (EPG)     

Teletext     
Hang

    

Hangteljesítmény     2x5W

Dolby Digital  
Funkciók

    

HDMI-CEC támogatás      

PVR támogatás      
Alkalmazott technológiák

    

BRAVIA Sync

 

Vezeték nélküli szabványok     

Wi-Fi Direct

 

Csatlakozók     

HDMI

Scart

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

Fejhallgató csatlakozó

CI+ interfész

 

Méretek és fogyasztás

    

Szélesség (talppal)     73.5 cm

Magasság (talppal)     48.1 cm

Mélység (talppal)     17.4 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva     35 W

Éves energiafogyasztás     51 kWh/év

Energiaosztály     A
További tulajdonságok

    

HDMI bemenetek száma     2 db

Scart bemenetek száma     1 db

USB portok száma     2 db
 
 Leírás:
X-Reality PRO: tisztább, kifinomultabb kép

Élvezze a kiemelkedő tisztaságot, élességet és képminőséget mindenben, amit megtekint. A zajcsökkentési technológiák kombinációja élesebbé teszi a hangot és eltávolítja a zajt minden jelenetből, így a kép tiszta részletekkel ragyog.
A Motionflow XR funkció lágy mozgást biztosít

A Motionflow XR segítségével élvezze a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Összeveti az egymást követő képek fő vizuális jellemzőit, majd kiszámítja a jelenetek hiányzó másodperc-töredékes mozgását. Néhány modell fekete-képkocka beillesztést is kínál az elmosódás-mentes, igazi moziélményért.
Nagyszerű szórakozás vezeték nélkül a beépített Wi-Fi funkcióval

Könnyedén csatlakoztathatja az otthoni hálózatra. A beépített Wi-Fi funkcióval bármikor csatlakozhat az internethez, kereshet filmeket, élvezheti a videocsatornákat és különböző szolgáltatásokat érhet el, mint például az igény szerinti tévéműsorok. Ami a legjobb az egészben, hogy már a tévékészülékén is élvezheti az otthoni hálózaton és az interneten található anyagokat - kábelrengeteg nélkül.
Vékony külső

A képernyőt vékony, a lehető legkisebb foglalattal ellátott keret veszi körül, így lényegében a készülék teljes méretét kihasználva hódolhat kedvenc időtöltésének.
Okostelefon nagy képernyőn

A képernyőtükrözés révén az okostelefonján található tartalmat és alkalmazásokat élvezheti a Sony televízióján. Nagy méretben, a nagy képernyőn élvezheti az összes emlékét, a családtagokkal és barátokkal együtt.
Tegye sajátjává a pillanatot a Photo Sharing Plus funkcióval

A nagy képernyőn mindenki megoszthatja a többiekkel fényképeken megörökített különleges emlékeit. A helyiségben tartózkodó legfeljebb tíz ember fotókat és rövid videofelvételeket küldhet vezeték nélküli módon az okostelefonjáról3 közvetlenül a BRAVIA képernyőjére, és tetszés szerint saját aláfestő zenét is illeszthet a tartalmakhoz. A tévéje külön Wi-Fi hálózatot is létrehoz saját maga számára - vendégséghez ideális.
Kiváló, többformátumú USB-lejátszás

Élvezze kedvenc digitális tartalmait pendrive-ról. Zenék és videoklipek lejátszása és képgyűjtemények megtekintése televízióján kiváló, többformátumú USB-lejátszással. A legkülönbözőbb formátumok nyújtotta tökéletes sokszínűséget élvezhet a széles körű kodektámogatásnak köszönhetően, egyszerűen csak gondoskodjon a csatlakozásról, és máris készen áll.
Kábelek kezelése

Eltűnik a kábelrengeteg. A kábelek szépen elrendezhetők a tévé háta mögött, és elvezethetők az állványba, így nem kell lemondania a rendezettségről.
Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók válaszában keletkező pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú ,,mintavételezésével" éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, így egyenlítve ki bármilyen csúcsot vagy mélységet a hangsugárzó természetes válaszában - tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.
Változtassa tévékészülékét digitális felvevővé: USB HDD REC

Tárolja kedvenc tévéműsorait egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesse őket, amikor csak akarja. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheti a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomja meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, amely a program végén automatikusan leáll.
 
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest