Ezt a hirdetést archiválták.

Tripla monitor tartó kar, hármas asztali állvány

Budapest Dunaharaszti Dunaharaszti
6 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2816884
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Asztali monitorkar három darab [------] colos LCD monitor részére.
Több funkciós, extra kivitel, a saját talpán rögzítés nélkül is használható, vagy szorítóval az asztallaphoz fogatható így a talp nélkül is megáll. 3 csuklópont karonként, forgatható monitor tartók, így akármilyen állásban rögzíthető a három monitor.
Extrák: pivot mód (90 fokba, álló helyzetbe forgatható minden monitor), állítható magasság, monitor pozíció finomhangolás - így különböző típusú monitorok is egy magasságba hozhatók, összesen 10 rögzíthető csuklópont, rejtve vezethető kábelek, kábel rögzítők, szabványos VESA tartó.
Nagyon stabil és masszív acél váz, minőségi kivitel, kiegészítőkel: párnázott talp, asztali szorító, csavarok, takaró kupakok, szerszámok, stb.
3 db-ot kaptam belőle, az egyiket megtartom - ez látható a fotókon - a másik 2 db új, dobozában, tartozékaival eladó.
M0 mellett, Dunaharasztin személyesen átvehető, vagy futárral tudom küldeni.
Alku nélkül, így is nagyon olcsón adom (üzletben [------] ezer Ft-tól indulnak az egyszerűbb kivitelek), csak több darab esetén alkuképes az ár.
Ennél egyszerűbb kivitelt - karonként 2 csuklós, talp nélküli - tudok még hozatni kicsit olcsóbban, vagy 1, 2 és 4 monitorhoz (kettes dupla és négyes) való állvány van, de ezt csak számlával, cégtől tudom megoldani.

Elhelyezkedés
Budapest

Dunaharaszti
Dunaharaszti

 
Elhelyezkedés
Budapest

Dunaharaszti
Dunaharaszti