Ezt a hirdetést archiválták.

75 Perces Szakszerű Svédmasszázs

Budapest XX. Soroksári út
5 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3370157
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Kedves Hölgyek, Urak!

Sokat ülnek vagy állnak munkájukban, fáradékonyak, nem tudják kipihenni magukat, nem jut idejük sportra, vagy épp sokat edzenek, sokat fáj a fejük vagy fájdalmaik vannak deréktájékon, netán tartás problémájuk is van, vagy egyszerűen csak szeretnének lazítani, felfrissülni, újjá születni? Akkor várom szeretettel egy szakszerű lazító, frissítő svédmasszázsra! A kezelés nem fájdalmas! 

A kiírt ár 75 perces masszázsra vonatkozik! Ebben : láb elől-hátul, karok, teljes hát nyaki és derék szakasszal vagy láb és mellkas, has, +szintén teljes hát, vagy karok, mellkas, has, teljes hát és igény esetén arc vagy fej. Masszázsaim szakszerűek, intim területet NEM érintenek és erotikus tartalmuk SINCS!

Elérhető vagyok hétköznap 9-22-ig, hétvégén vasárnap du-este előre egyeztetett időpontban (érkezés előtt 1-2 órával). XX. kerületben, a Soroksári úttól 2 percre.

OTP SZÉP KÁRTYÁT is elfogadok!

Ha kérdése van, forduljon hozzám bizalommal bármelyik kiírt elérhetőségemen, vagy tekintse meg képen látható weboldalamat bővebb információkért, árakért, videókért!!

Ha épp nem tud elérni, kérem próbálja meg később és csak számkijelzéssel ér el!

További szép napot!

Masszázs - lazítás 

Szép napot!

Erika

Elhelyezkedés
Budapest

XX. Soroksári út

 
Elhelyezkedés
Budapest

XX. Soroksári út