Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A PRIODY KOZMETIKUMOKRÓL

Budapest
6 éve, 12 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3578495
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
Leírás
Természetes kozmetikumok természetes alapanyagból.



 



A PRIODY más, egyedi és különleges. A PRIODY célja, hogy az Ön belső szépsége folyamatosan ragyoghasson. Termékeink kifejezetten a legmagasabb minőségű, 100 %-ban természetes alapanyagokból készülnek. Ezen hozzávalók kiválasztása volt az első és legfontosabb lépés, hogy megszülethessenek a különleges PRIODY Cosmetics termékek.



Nőknek és férfiaknak egyaránt



A PRIODY nagyszerű megoldás különböző bőrproblémákra. Minden termékünk alkalmas az összes bőrtípus ápolására, legyen az női, férfi, száraz vagy zsíros bőr. A PRIODY Cosmetics paletta 22 egyedi termékből áll össze, beleértve az arckrémeket, micellás vizeket, tápláló szérumokat, arcmaszkokat. Nők és férfiak egyaránt választhatnak termékeink közül, amelyek fiatalosabbá és frissebbé varázsolják megjelenésüket a mindennapokban. Ezáltal érezheti magát minden PRIODY terméket használó ember különlegesnek!


******
PRIODY Aktív bőrfehérítő krém arbutinnal és kojisavval



A PRIODY Aktív bőrfehérítő krém egyszerre táplál és hidratál, miközben homogenizálja a bőr tónusát, csökkenti az öregedéssel járó foltokat. Kiváló hatással használható nem kívánt pigment foltok, szeplők és a szülés utáni pattanásos bőr esetén. Az aktív természetes hatóanyagoknak köszönhetően fehéríti, puhítja és ragyogóvá teszi a bőrt.



Ár: 14 990 Ft



Bővebb információ és megrendelés:



http://bit.ly/2kWutyj

Kapcsolat a hirdetővel
  • Steven

  • +362041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Steven

  • +362041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest