A VISSZÉRMENTES LÁBAKÉRT

8 900 Ft

Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember

Dr. Banga Péter, az egyik legjobb magyar szakorvos beszélt a visszér problémáról Dr. Tóth műsorában az RTL Klubbon.

Üdv, Péter.

Szia, Kata.

Péter, mi az igazi kiváltó oka a visszereknek? Néhányan azt mondják, hogy a gének, mások a magassarkút hibáztatják, megint mások a túlsúlyt gyanítják, és így tovább.

Az általad említett dolgok nem a visszér kiváltói, csupán kockázati tényezők. A képernyőn láthatjuk őket csökkenő sorrendben a legfontosabbtól a legkevésbé fontosig.

A visszértágulat megjelenések igazi oka a vénás billentyűk nem megfelelő működése. Az a helyzet, hogy a visszértágulat kizárólag a vénákban alakulhat ki, tehát azokban az erekben, amelyek a vért lentről fentre szállítják a testben.

A gravitációval ellentétes irányba?

Pontosan. Ez a lényeg. Az egész egy rendkívül lenyűgöző folyamat. A vénás vér kiválasztja a bőrből és az izmokból a "hulladékot", majd áthalad a felületi ereken át a kötőszöveti vénákba. Azért hívják kötőszöveti vénáknak, mert ezek az erek kapcsolják össze a felületi ereket és az artériákat. Ezekben az erekben találhatóak a billentyűk, amelyek átengedik a vért a felületi erekből, majd megakadályozzák, hogy azok visszajussanak. A képernyőre pillantva láthatjátok, hogyan működik ez.

 

 

Ez azt jelenti, hogy a billentyűk nyomják fel a vért?

A szív és az izmok összehúzódásai nyomják fel a vért. De ezek "pulzáló" hatások. A billentyűk akadályozzák meg, hogy a vér ne folyhasson vissza a gravitáció hatására, mikor a szív beszívja a vért, és nem kilöki.

De amikor a billentyűk nem megfelelően működnek...

Az említett ártalmas tényezők az erekben található billentyűk sorvadását eredményezik.A sérült billentyűk károsítják a vénás véráramlást. A vér stagnálni kezd az erekben, amely azok tágulásához vezet. Az ér átmérője nőni kezd, így a billentyűk fizikálisan nem képesek azok teljes lefedésére. Ez okozza az ún. fordított véráramlást.

A vér lefelé irányuló mozgása intenzívebbé válik, a vér visszajut a felületi erekbe is. A nyomás a saphena erekben annyira magasra nő, hogy az érfalak többé nem képesek ellensúlyozni azt, csavarodni kezdenek, és a léggömbökhöz hasonlóan tágulnak ki, amely tovább rontja a helyzetet. Mindez tökéletesen látható a képernyőn.

 

Az erek először megduzzadnak. 

EGÉSZSÉGES ÉRVISSZÉRTÁGULATOS ÉRnormális 
vérkeringés
normális 
vérkeringés
nyílt 
billentyű
kitágult érmegfeszült 
érfal

Majd elveszítik az ellenálló képességük, és csavarodni kezdenek. Először a visszerek csak pontokban látszódnak, majd ezek nagyobbá válnak, végül már az erek átlátszódnak a bőrön keresztül.

Hogyan küzdhetünk ez ellen?

Több különböző visszérellenes kezelés került létrehozásra. Ide tartoznak a gyógyszeres kezelések, a sebészeti, illetve a lézeres műtétek, a rugalmas kompresszió, és a scleroterápia.

De a gyógyszerterápia és a scleroterápia (egy különleges oldat befecskendezése) nagyon rossz hatékonyságú, és negatív hatással van a májműködésre. A különböző műtétek pedig elég traumatikusak. Mellesleg, fennáll a kezelés utáni 3-4. évben a visszaesés elég magas kockázata, amely a visszerek újbóli megjelenését jelenti.

 

 

 

A rugalmas kompresszió hatástalan, és folyamatos gyógyászati segédeszköz-hordást tesz szükségessé.

Ezek után fejlesztették ki a "Varikosette" nevű gyógykrémet. Mi is a "Varikosette"?

A mondat eltávolítása a weboldalról.

Ami számunkra is fontos, hogy a te érsebészeti központodban dolgozó orvosok is részt vettek a termék ellenőrzésében. Mik voltak az eredmények?

A termék 1 hónapos vizsgálati időszaka során, a Varikosette-t a szokványos módszerekkel ellenőriztük. Egy 50 fős kontrollcsoportot alkottunk meg I., II., illetve III. fokozatú visszértágulattól szenvedő páciensekből. A kísérletek kimutatták, hogy az első és második fázisú páciensek teljesen meggyógyultak a betegségből, míg a harmadik stádiumú betegek 27%-nál zajlott le teljes felépülés, a többieknél pedig jelentős javulás lépett fel - a betegség visszaállt az első stádiumba.

Amennyire tudom, a harmadik fokozatú visszértágulatok már csak műtéttel kezelhetők.

Ez teljesen igaz! Íme, néhány betegünk eredménye: 

 

Ez a beteg első fokozatú visszértágulattól szenvedett. Ahogy látod, a betegség nyom nélkül eltűnt. 

Ez egy tipikus, második stádiumú tágulat volt, és megint 100%-os az eredmény. 

Ez a harmadik stádium. Lényegében, itt is teljes felépülésről beszélhetünk.

De tudjuk, hogy a betegeid között néhány sztár is szerepel! Ketten beleegyeztek, hogy eljönnek stúdiónkba. Üdvözöljük nagy szeretettel, Zoltán Erikát és Csepregi Évát!

 

 

Sziasztok, Erika és Éva! Tehát, mi a véleményetek erről a csodakrémről, a"Varikosette"-ről?

Csodálatos! Még csak 2 hónap telt el, de már nem félek megmutatni a lábaim a magazinok címlapjain sem!

Nagyon szomorú, hogy mennyi éve élünk már Magyarországon, de mégis csak most jutott el hozzánk is ez a termék, mikor már annyian használják.

 

Engedélyt adtatok, hogy rögzítsük a kezelésetek bizonyos pillanatait. Most ezeket szeretnénk bemutatni a TV nézőknek, Péter pedig kommentálja a nézőknek, hogy mit is láthatunk.

 

 

Ez Erika lába egy infravörös képalkotón keresztül. A vörös pontok jelzik a visszértágulatok által károsított ereket. Ezeken a helyeken a vérbőség van, ezért eltérő színűek, azonnal láthatóak. 

 

 

Így néz ki a láb egészségesen. 

 

 

A "Varikosette" gyógykrémet használtuk a kezeléshez. Világosan látható, hogy a vérbőség megszűnt, nincs szűkület az erekben. Mindössze 30 perc telt el a krém használata óta.

Mi biztosítja a krém terápiás hatását?

Először is, szeretném kiemelni, hogy a "Varikosette" kizárólag természetes összetevőkből áll, ezért is nincsenek ellenjavallatai. A hasznos anyagok a bőrön keresztül jutnak a testbe, behatolnak az erekbe és a billentyűkbe a vér segítségével, javítják azok feszességét, megerősítik őket, így zajlik végbe a gyógyhatás.

 

 

Mennyi időre van szüksége a krémnek a visszértágulattól való megszabadulásra?

Az első stádium kezeléséhez egy hétre van szükség, a másodikhoz pedig egy hónapra. Az elhanyagolt állapotban lévő páciensek kezelése akár 3 hónapig is tarthat.

És következzen az utolsó kérdésünk, Péter. Hol vásárolhatjuk meg a "Varikosette" gyógykrémet?

A "Varikosette" minden, a Magyar Fogyasztóvédelmi Hatóság által előírt engedéllyel rendelkezik, így bárki magabiztosan megrendelheti a hivatalos beszállító weboldaláról.

 

Nagyon köszönjük kedves vendégeinknek, hogy itt voltak! Mai adásunk véget ért, találkozunk legközelebb, addig is, jó egészséget mindenkinek!

 

 

 


Kapcsolat a hirdetővel


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest