Ezt a hirdetést archiválták.

KÖNNYED LÉPTEKKEL A VISSZÉRMENTES LÁBAKÉRT

Budapest
5 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3264403
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dr. Banga Péter, az egyik legjobb magyar szakorvos beszélt a visszér problémáról Dr. Tóth műsorában az RTL Klubbon.
Üdv, Péter.
Szia, Kata.
 
 
Péter, mi az igazi kiváltó oka a visszereknek? Néhányan azt mondják, hogy a gének, mások a magassarkút hibáztatják, megint mások a túlsúlyt gyanítják, és így tovább.
Az általad említett dolgok nem a visszér kiváltói, csupán kockázati tényezők. A képernyőn láthatjuk őket csökkenő sorrendben a legfontosabbtól a legkevésbé fontosig.
A visszértágulat megjelenések igazi oka a vénás billentyűk nem megfelelő működése. Az a helyzet, hogy a visszértágulat kizárólag a vénákban alakulhat ki, tehát azokban az erekben, amelyek a vért lentről fentre szállítják a testben.
A gravitációval ellentétes irányba?
Pontosan. Ez a lényeg. Az egész egy rendkívül lenyűgöző folyamat. A vénás vér kiválasztja a bőrből és az izmokból a "hulladékot", majd áthalad a felületi ereken át a kötőszöveti vénákba. Azért hívják kötőszöveti vénáknak, mert ezek az erek kapcsolják össze a felületi ereket és az artériákat. Ezekben az erekben találhatóak a billentyűk, amelyek átengedik a vért a felületi erekből, majd megakadályozzák, hogy azok visszajussanak. A képernyőre pillantva láthatjátok, hogyan működik ez.
 
 
Ez azt jelenti, hogy a billentyűk nyomják fel a vért?
A szív és az izmok összehúzódásai nyomják fel a vért. De ezek "pulzáló" hatások. A billentyűk akadályozzák meg, hogy a vér ne folyhasson vissza a gravitáció hatására, mikor a szív beszívja a vért, és nem kilöki.
De amikor a billentyűk nem megfelelően működnek...
Az említett ártalmas tényezők az erekben található billentyűk sorvadását eredményezik.A sérült billentyűk károsítják a vénás véráramlást. A vér stagnálni kezd az erekben, amely azok tágulásához vezet. Az ér átmérője nőni kezd, így a billentyűk fizikálisan nem képesek azok teljes lefedésére. Ez okozza az ún. fordított véráramlást.
A vér lefelé irányuló mozgása intenzívebbé válik, a vér visszajut a felületi erekbe is. A nyomás a saphena erekben annyira magasra nő, hogy az érfalak többé nem képesek ellensúlyozni azt, csavarodni kezdenek, és a léggömbökhöz hasonlóan tágulnak ki, amely tovább rontja a helyzetet. Mindez tökéletesen látható a képernyőn.
 
Az erek először megduzzadnak. 
EGÉSZSÉGES ÉRVISSZÉRTÁGULATOS ÉRnormális 

vérkeringésnormális 

vérkeringésnyílt 

billentyűkitágult érmegfeszült 

érfal
Majd elveszítik az ellenálló képességük, és csavarodni kezdenek. Először a visszerek csak pontokban látszódnak, majd ezek nagyobbá válnak, végül már az erek átlátszódnak a bőrön keresztül.
 
 
Hogyan küzdhetünk ez ellen?
Több különböző visszérellenes kezelés került létrehozásra. Ide tartoznak a gyógyszeres kezelések, a sebészeti, illetve a lézeres műtétek, a rugalmas kompresszió, és a scleroterápia.
De a gyógyszerterápia és a scleroterápia (egy különleges oldat befecskendezése) nagyon rossz hatékonyságú, és negatív hatással van a májműködésre. A különböző műtétek pedig elég traumatikusak. Mellesleg, fennáll a kezelés utáni 3-4. évben a visszaesés elég magas kockázata, amely a visszerek újbóli megjelenését jelenti.
 
 
 
A rugalmas kompresszió hatástalan, és folyamatos gyógyászati segédeszköz-hordást tesz szükségessé.
Ezek után fejlesztették ki a "Varikosette" nevű gyógykrémet. Mi is a "Varikosette"?
A mondat eltávolítása a weboldalról.
Ami számunkra is fontos, hogy a te érsebészeti központodban dolgozó orvosok is részt vettek a termék ellenőrzésében. Mik voltak az eredmények?
A termék 1 hónapos vizsgálati időszaka során, a Varikosette-t a szokványos módszerekkel ellenőriztük. Egy 50 fős kontrollcsoportot alkottunk meg I., II., illetve III. fokozatú visszértágulattól szenvedő páciensekből. A kísérletek kimutatták, hogy az első és második fázisú páciensek teljesen meggyógyultak a betegségből, míg a harmadik stádiumú betegek 27%-nál zajlott le teljes felépülés, a többieknél pedig jelentős javulás lépett fel - a betegség visszaállt az első stádiumba.
Amennyire tudom, a harmadik fokozatú visszértágulatok már csak műtéttel kezelhetők.
Ez teljesen igaz! Íme, néhány betegünk eredménye: 
 
Ez a beteg első fokozatú visszértágulattól szenvedett. Ahogy látod, a betegség nyom nélkül eltűnt. 
Ez egy tipikus, második stádiumú tágulat volt, és megint 100%-os az eredmény. 
Ez a harmadik stádium. Lényegében, itt is teljes felépülésről beszélhetünk.
De tudjuk, hogy a betegeid között néhány sztár is szerepel! Ketten beleegyeztek, hogy eljönnek stúdiónkba. Üdvözöljük nagy szeretettel, Zoltán Erikát és Csepregi Évát!
 
 
Sziasztok, Erika és Éva! Tehát, mi a véleményetek erről a csodakrémről, a"Varikosette"-ről?
Csodálatos! Még csak 2 hónap telt el, de már nem félek megmutatni a lábaim a magazinok címlapjain sem!
Nagyon szomorú, hogy mennyi éve élünk már Magyarországon, de mégis csak most jutott el hozzánk is ez a termék, mikor már annyian használják.
 
Engedélyt adtatok, hogy rögzítsük a kezelésetek bizonyos pillanatait. Most ezeket szeretnénk bemutatni a TV nézőknek, Péter pedig kommentálja a nézőknek, hogy mit is láthatunk.
 
 
Ez Erika lába egy infravörös képalkotón keresztül. A vörös pontok jelzik a visszértágulatok által károsított ereket. Ezeken a helyeken a vérbőség van, ezért eltérő színűek, azonnal láthatóak. 
 
 
Így néz ki a láb egészségesen. 
 
 
A "Varikosette" gyógykrémet használtuk a kezeléshez. Világosan látható, hogy a vérbőség megszűnt, nincs szűkület az erekben. Mindössze 30 perc telt el a krém használata óta.
Mi biztosítja a krém terápiás hatását?
Először is, szeretném kiemelni, hogy a "Varikosette" kizárólag természetes összetevőkből áll, ezért is nincsenek ellenjavallatai. A hasznos anyagok a bőrön keresztül jutnak a testbe, behatolnak az erekbe és a billentyűkbe a vér segítségével, javítják azok feszességét, megerősítik őket, így zajlik végbe a gyógyhatás.
 
 
Mennyi időre van szüksége a krémnek a visszértágulattól való megszabadulásra?
Az első stádium kezeléséhez egy hétre van szükség, a másodikhoz pedig egy hónapra. Az elhanyagolt állapotban lévő páciensek kezelése akár 3 hónapig is tarthat.
És következzen az utolsó kérdésünk, Péter. Hol vásárolhatjuk meg a "Varikosette" gyógykrémet?
A "Varikosette" minden, a Magyar Fogyasztóvédelmi Hatóság által előírt engedéllyel rendelkezik, így bárki magabiztosan megrendelheti a hivatalos beszállító weboldaláról.
 
Nagyon köszönjük kedves vendégeinknek, hogy itt voltak! Mai adásunk véget ért, találkozunk legközelebb, addig is, jó egészséget mindenkinek!
A "Varikosette" visszérellenes krém megrendelése
 
 
 

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest