Akkumulátor aktívator 12V K9845-15 akku plusz

4 500 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
1 hónapja, 1 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1026760
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az akkumulátor aktivátor egy innovatív eszköz, amely kifejezetten 12V-os, savas akkumulátorokhoz lett tervezve, legfeljebb 120 Ah kapacitásig. Ez az eszköz kulcsszerepet játszik az akkumulátorok élettartamának meghosszabbításában és teljesítményének optimalizálásában, mind új, mind használt akkumulátorok esetében.



Az Áramkör Előnyei:



-Új Akkumulátoroknál: Megakadályozza a káros szulfátréteg kialakulását, amely hosszú távon csökkentheti az akkumulátor kapacitását és teljesítményét.

-Használt Akkumulátoroknál: Csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli az akkumulátor kapacitását, javítja a hidegindítási képességet és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.





Működési Elv:



Az aktivátor az akkumulátorból felvett energiát különleges áramkörön keresztül, 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzusok formájában visszajuttatja az akkumulátorba. Ezek az impulzusok lassítják a szulfátréteg képződését és elősegítik a lemezek külső rétegén már kialakult szulfátréteg lebomlását. Az eszköz áramfelvétele csupán 2-5 mA, ami jelentősen alacsonyabb, mint az akkumulátorok tipikus önkisülési vesztesége.



Beszerelési Útmutató:



-Pozitív Pólusra Csatlakoztatás: Az áramkör piros vezetékét közvetlenül az akkumulátor pozitív (+) pólusára kell csatlakoztatni.

-Negatív Pólusra Csatlakoztatás: A kék vezetéket az akkumulátor negatív (-) pólusára kell kötni.

-Rögzítés: A műanyag házat célszerű stabilan rögzíteni a fülön található furat segítségével, hogy biztosítsuk az eszköz biztonságos elhelyezését.



Az akkumulátor aktivátor egy egyszerű, mégis rendkívül hatékony megoldás az akkumulátorok teljesítményének javítására és élettartamának növelésére. Ennek az eszköznek a használata jelentős mértékben hozzájárulhat a járművek megbízhatóbb működéséhez és csökkentheti az akkumulátorok cseréjével kapcsolatos költségeket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.