Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Alkalmazás fejlesztéséhez befektetőt keresek.

Budapest
5 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4198610
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Reklám, Hirdetés, Média
Leírás
Ha szeretne egy a világon még nem létező, egyedülálló alkalmazás tulajdonában társ lenni akkor most 20 millió forint befektetéssel lehetősége van rá. A pénzre nem egy összegben van szükség, hanem 6 hónap alatt. A 20 millió Ft-ból 10 millió a reklám célra kerül elköltésre ha szükséges ha nem akkor a beruházás összege 10 millió Ft. Minden további információt személyesen adok kérem hívjon 06 30 942-4060 telefonszámon tisztelettel Pulai Molnár Béla.
 
Tudta e?
 
„Az Airbnb egy 2008-ban, San Franciscóból startolt internetes szolgáltatás, amely alacsony közvetítői díjért összeköti a rövidtávra kiadható szállások kínálatát a kereslettel. A történet egy évvel korábban kezdődött, amikor a két alapító, Brian Chesky és Joe Gebbia elkezdte kiadni a frsicoi apartmanjuk nappaliját idegen turisták számára, ennek az Airbed & Breakfast fantázianevet adva. Felfújhatós matracokat dobtak a nappali közepére és saját készítésű reggelit tálaltak fel a náluk vendégeskedő turisták számára. A név azóta lerövidült, ám minden más növekedésnek indult. A közösségi fogyasztói oldal rendkívül dinamikusan terjeszkedik, világszerte hihetetlen népszerűségnek örvend. Már 2016 elejére 190 ország több mint 34000 városában volt jelen. A világ legnagyobb szállodaláncaival verseng, foglalási számokat tekintve pedig beért egy-egy szállodaipari óriáscéget is. A cég piaci értéke jelenleg 10 milliárd dollár. Az amerikai Skift által 2014-ben készített felmérés alapján az ötödik legnépszerűbb online szállásfoglaló weboldal a világon.”

Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Béla

  • 0630942-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Béla

  • 0630942-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest