Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Angoltanulás könnyedén az interneten!

Budapest Magyarország Angoltanulás könnyedén az interneten!
3 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3923409
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Oktatás, Magántanár
Leírás
Kedves Tanulni Vágyók!



A University of Cambridge CELTA nevű nemzetközi angoltanári bizonyítványával és több mint egy évtizedes tanítási tapasztalattal, kétnyelvű (kanadai-magyar) neveltetéssel, internetes angolórákat adok.



Az órák 50 perc hosszúak és heti egy vagy két alkalommal érdemes megtartani őket. Az általam kedvelt módszerrel (direct method) a tanulás során a hangsúly a beszéden és a nyelv gyakorlati alkalmazásán van, aminek elősegítésére a híres Maximilian Berlitz megközelítését is használom.



A módszer főbb elemei: a tanár teljes figyelme a diákra összpontosul - ellentétben a csoportos tanulással (communicative method) - és igyekszik specifikus kérdéseken keresztül rávezetni a tanulót, hogy a saját szavaival legyen képes válaszolni és kifejezni magát egy adott új nyelvtani szerkezet vagy az iskolái angolórák során vett új szavak használatával. A kérdések az egyszerűtől a nehezebbekig terjednek és gyakori használatukkal a tanuló egyre könnyebben és természetesebben tud rájuk reagálni. Az egyéni igényekhez illeszkedő órák intenzívnek mondhatók és nagyon hatékonyak ezzel a módszerrel, ezért javaslom azt, hogy egy alkalommal legfeljebb 50 percet tartsanak.



Iskolás tanulók korrepetálás esetén a nehézségi szint fokozatos emelésére és a többszöri szóbeli ismétlésre helyezem a hangsúlyt. A különbség abban áll, hogy az órák a diák iskolai tananyagán alapulnak.



Szóbeli gyakorlásra és szintentartásra hetente egy alkalom ideális, nyelvvizsgára történő szóbeli felkészülésre és iskolai korrepetálásra pedig hetente két alkalom.



A legfontosabb elvem pedig az, hogy a tanuláson, gyakorláson felül érdemes olyan órákat tartani, amiben mind a diák mind a tanár élvezettel vesz részt. Fontos, hogy jól érezzük magunkat!



Ha a módszer felkeltette az érdeklődését, időpontegyeztetés miatt kérem keressen meg az "Elérhetőség" alatt megadott emailcímen vagy telefonszámon!



Találkozzunk online!



Nyerges Máté

CELTA-képesítésű angoltanár





Szükséges technikai feltételek:



- beépített vagy külső webkamerával rendelkező számítógép internetkapcsolattal

- headset vagy külső mikrofon fülhallgatóval

- az iskolai tankönyv órán vett részeinek beszkennelt változata (korrepetálás estén)



Árak:

Korrepetálás: 2200ft/50 perc

Nyelvvizsgára, érettségire való felékszítés:

Heti egy alkalommal: 3200 forint/50 perc
Heti két alkalommal: 3000 forint/50 perc



További részletek: http://angollektor.weebly.com/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nyerges Máté

  • 0670257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország
Angoltanulás könnyedén az interneten!


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nyerges Máté

  • 0670257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország
Angoltanulás könnyedén az interneten!