Ezt a hirdetést archiválták.

Daewoo DSB-F1281ELH-V - Inverteres split klíma, hűtő-fűtő, 3,5kW, A++

Budapest
7 éve

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3565738
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
DAEWOO DSB-F1281ELH-V 3,5 kW magas minőségű komfortos inverteres split klíma mely esztétikus megjelenésével, és magas energiahatékonyságával biztosítja otthonában az Ön számára mindig kellemes hőmérsékletet. Digitális kijelzővel rendelkezik, melyen a beállított hőmérsékletet könnyedén ellenőrizhető. 
A klíma beltéri egységén a levegő vízszintes áramlásának iránya mindkét irányba könnyedén állítható, a függőleges légterelés irányát a távirányítóval lehet állítani, de lehetőség van folyamatos, automatikus lammella mozgatásra is. A készülék csak ventilátorként is használható, mikor nem szeretnénk sem hűteni, sem fűteni. 
A klímaberendezés rendelkezik automata tisztítással is, mely a készülék kikapcsolását követően kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, ezzel megakadályozva a penész megtelepedését a készülék belsejében amely funkció nagyon hasznos a berendezés használata során. 
Pillanatnyi áramkimaradás, vagy hosszabb áramszünet esetén a légkondicionáló újraindítja magát a legutóbb megadott beállításokkal, így nem kell atól tartania, hogy felmelegedett lakásba érkezik haza. 
Az infra távirányítóval komfortosan, könnyedén és egyszerűen kezelhetjük a légkondicionálót. 
Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter klímaberendezés, 12000 BTU, A++ energiaosztály, Turbo funkció, Auto Restart, rejtett kijelző
 
 
 
Megnövelt energiahatékonyság
 
A Daewoo klímaberendezés speciálisan a hatékony hűtésre / fűtésre fejlesztett, alacsony fogyasztással.
 
 
A++ energiaosztály
 
A klímaberendezés hatékony hűtési funkciója energiatakarékos, az A++ energiaosztály besorolás tökéletes az alacsony energiafogyasztáshoz.
 
Hűtési kapacitás
 
A Daewoo klímaberendezés 12000 BTU kapacitású.
 
 
 
Eco inverter kompresszor
 
Az eco inverter kompresszor segítségével a Daewoo klímaberendezés kapacitás igény szerint változtatható a helység hűtése vagy fűtése esetén.

A váltakozó kapacitásnak köszönhetően számottevően csökken az energiafogyasztás továbbá a hagyományos klímaberendezésekkel ellentétben megszabadulhat a kellemetlen különböző légáramlatoktól is.
 
Turbó hűtés és fűtés
 
A Turbó funkció bekapcsolása után a klímaberendezés képes maximum 16°C-ig hűteni, illetve maximum 31°C-ig melegíteni a helységet, mindkét módban megőrzi energiahatékonyságát.
 
 
 
Elrejtett kijelző
 
A Daewoo klímaberendezés elrejtett kijelzője megőrzi otthona eleganciáját és kifinomultságát.

A kijelzőn látható ha éppen működik, illetve milyen módban („Sleep” vagy „Timer”) vagy ha csatlakoztatva van az elektromos hálózathoz.
 
Automatikus újraindítás
 
Egy esetleges áramkimaradás után a Daewoo klímaberendezések automatikusan újraindulnak.
 
 
 
Időzített működési ON/OFF funkció
 
Az időzített működési ON/OFF funkció nagyon hasznos ha szeretné hogy bizonyos idő után kikapcsoljon vagy újrainduljon a készülék. (időintervallum: 30 perc – 24 óra)
 
Sleep (Alvó) funkció
 
Éjszakára bekapcsolhatja a Sleep funkciót, ilyenkor a berendezés óránként 1°C-ot csökkenti (hűtési vagy fűtési módtól függően) egészen maximum 2°C-ig az első két órában, majd 8 órán át megőrzi az aktuális hőmérsékletet, 10 óra után pedig kikapcsol, ezzel biztosítva a kellemes és nyugodt pihenés ön számára. Továbbá ezzel a funkcióval és működéssel energiatakarékosan működik.
 
 
 
Penészedés elleni funkció
 
A funkció bekapcsolásával a klímaberendezés még 3 percig működteti a belső ventilátort ezzel eltávolítva a kondenzációs vizet, megakadályozva a berendezés penészedését.
 
Párátlanító funkció
 
A párátlanító funkció bekapcsolásával a Daewoo klímaberendezés csökkenti a szoba páratartalmát, kellemes környezetett biztosítva a helységnek.
 
Oldalfali Inverteres split klíma
Hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW

Fűtő teljesítmény (kW) 3.7 kW

A++ energiahatékonysági osztály

Automata tisztítás

Automatikus újraindítás áramkimaradás esetén

Automata üzemmódváltás

Hőszivattyús

Automatikus légterelés

Párátlanító funkció

Infra távirányító
Hűtőkapacitás (BTU) 12000

Hűtés energiaosztály A++

Kijelző LED

Fűtőteljesítmény (W) 1650

Hűtőteljesítmény (W) 1500

Ventiláció 

Automatikus leolvasztás 

Időzítő 

Alvás vagy éjszakai üzemmód

Egyéb funkciók: Turbó üzemmód

 

SEER szezonális hűtési hatásfok 6.1

Fűtés szezonális teljesítmény faktor SCOP 4

EER hűtési hatásfok tényező 3.24

COP hűtési hatásfok tényező 2.62  
Kültéri súly (kg) 31

Beltéri súly (kg) 10

Kültéri méret (mm) 760 x 552 x 256

Beltéri méret (mm) 800 x 185 x 280

Kültéri egység színe Fehér

Beltéri egység zajszintje 62

Kültéri egység zajszintje (dB) 50

Hűtőközeg R410A

Tápkábel hossza (m) 1.5
 
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredetiVégfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest