Denfo Fogsorcentrum - Nagy Péter fogtechnikus, TCS protetika mestere

Budapest
5 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3572551
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
 
Ínykímélő megoldás teljes alsó fogsorosoknak

Fogsorkészítés egy nap alatt is, szombat-vasárnap is!

Özv. Tóth Benjáminné puha fogával már jóízűen eszi kedvenc étkeit  
 
 
Az asszony megköszönte az ínykímélő eljárással készült protézisét, majd hozzátette, hogy csak a Denfo céget fogja ajánlani másoknak is a fogtechnikai  kivitelezésre :
 
    „Több hagyományos fogsort csináltak már nekem, de nagyon nehéz volt a megszokás. A fölsővel nem volt különösebb probléma, de az alsót sehogyan se állta az ínyem. Törte, nyomta, sokat kínlódtam vele, visszavittem többször igazításra. Különösen rágáskor fájt nagyon. A szomszéd néni mondta, hogy ő most csináltatott egy új technikával készülő puha protézist alulra és meg tudta szokni, nem tör, jó. Nyíregyházán, a Sipkay - Korányi u. sarkán a Denfo Fogsorcentrumban alkalmazzák ezt az új, puha protéziskészítő eljárást. Nem nyomja az ínyemet, tudok vele enni, jobban fekszik, kiválóan tapad. A száj melege hatására még tovább puhul. Hamar megszokható, kényelmes viselet, mindenkinek tudom ajánlani.”
 
     Az elkészült puha fogsorok viselőinek 84%-a meg van elégedve új fogsorával. Elmondták, hogy jobban bevált mint a hagyományos kemény fogsor és legközelebb is a puhát választanák.  Megéri a kissé magasabb ár, mint eltűrni az állandó fájdalmat.
 
      A több nemzetközi díjat elnyert puha, ínykímélő technológia újonnan készített protéziseknél és használt fogsorok alábélelésével is alkalmazható.
 
   Fogsorcentrumunkban az összes fogpótlásféleség bemutatómunkákon megtekinthető, fogorvos-fogtechnikus összedolgozásával elkészítünk bármely pótlást, rövid kivitelezési idővel, fogsorkészítés egy nap alatt is.
 
Bámulatos hajlékonyság és komfort fogsorviselőknek



A nyíregyházi Denfo Fogsorcentrumban





A teljes alsó protézis stabilitása elégtelen, fájdalmat okoz a viselőjének, sokszori korrekció után is töri a fogínyt. A Denfo cég fogsorújdonságai meghozták a puhaságot a fogsorosok számára!



Lehet a bolti fog is, az eredeti gyárihoz hasonló: az új technológiával gyártott pótlások esetében, amit a nagy múltú, 35 éve működő Fogsorcentrum Amerikából hozott.



Világhírű eljárásaikkal azokon segítenek, akiknek gondot okoz a viselés különösen rágáskor. Akik pedig a régi fogsoruk helyett szeretnének a száj melegétől ínyükhöz idomuló hajlékonyt, nekik is van egy újdonság.



Protézis okozta ínyföltörés, fájdalom
Dental Soft Plus lágy talp fogsor alá



Erre a problémára a több nemzetközi nagydíjat elnyert, bevizsgált, puhán maradó protézisanyag a megoldás, melyet a Denfo Fogsorcentrum alkalmaz. A protézis alsó, ínnyel érintkező felülete készül az új, puha műanyagból: enyhítve a rágáskor keletkező nyomást, mely az érzékeny ínyre nehezül.Ha a protézis alá kerül a puha, ínykímélő anyag nem töri fel a szánk ezt az igen érzékeny részét.



Előnyei:



- az ínyföltörés okozta fájdalom megszűnik



- akik nem tudták hordani az alsót, azok is viselik



- nagyon lesorvadt íny esetén is alkalmazható



- könnyebben megszokható, kényelmes viselet



- jobban tapad, nem esik ki



- régi, kőkemény protézis is kibélelhető, hogy ne törjön a fogsor.



A korszerűtlen, hagyományos akrilát fogsor helyett itt a

hihetetlenül hajlékony, vékony amcsi Világsiker!



Az Államokban kifejlesztett bámulatosan rugalmas, törhetetlen , egyedülállóan ínykímélő TCS iFlex thermoplasztikus protéziseket, azoknak ajánlják akiknek gyakran eltörik, megreped a fogsoruk, nehezen szokják meg a hagyományos, kemény protézist. A világon elsőként a száj melegétől idomul az ínyhez. Pihekönnyű, vékony, bámulatosan rugalmas, fémmentes és esztétikus. Életre szóló törés-repedés elleni garanciával rendelkezik. Nincsenek rajta fémkapcsok, az ínnyel egyszínű, láthatatlan, hajlékony nylonkapcsok biztosítják a jó fekvést, helybenmaradást, illeszkedést. Ez az ugynevezett iFlex fogsor lett 2016 Év Fogpótlása, amely fém- és akrilátallergiásoknak is tökéletes választás. Világújdonság Nyíregyházán ─ csak a Denfo Fogsorcentrumban! Kőkemény, hagyományos, allergiát, hányingert okozó protézis helyett korszerűbb, jobb a világhírű rugalmas amerikai thermoplaszt fogsor.



A nyíregyházi fogsorcentrum újdonságairól naprakész információt találnak a cég honlapján, a denfo.oldalunk.hu címen is.



A Denfonál megtekinthető és megrendelhető ez a hihetetlenül hajlékony komfortfogsor. Fogorvosdoktorral együttműködve csinálják a hídakat, protéziseket, pótlásokat. Egészségpénztári valamint Hajdú-Bihari Napló, Észak és Kelet Hűségkártya elfogadóhely. A cég szakemberei felhívják a leendő páciensek figyelmét arra is, hogy minden munkájukra két év garanciát nyújtanak, a kisnyugdíjasok pénztárcájához árengedménnyel próbálnak idomulni. Ha valakinek pedig fogat kell sürgősen javítani vagy csinálni itt hétvégén is elvállalják.


Denfo Fogsorcentrum



Nyíregyháza, Korányi- Sipkay u. sarok



(a Görömbei cukrászdától az első köz jobbra, vasútállomástól 7,12,14 buszokkal)

Bejelentkezés: 06 42 443 610, 8-16.

denfo.oldalunk.hu
 
Denfo
Nyíregyháza, Korányi - Sipkay  u. sarok  
06 70 94 43 610
Nyitva: 8-16.
denfo.oldalunk.hu
 
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Denfo

  • 06 7094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Denfo

  • 06 7094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest