Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Értékesítői állás

Budapest
7 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3460661
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Kedves álláskereső! Igen Te! Neked szól a hirdetésem!
Képzeld, rendkívüli ajánlatom van Számodra!!!!
 
Hosszú ideje azon töprengsz, hogy hol helyezkedj el? – Számtalan álláshirdetést elolvastál már és egyikben sem találtad meg Önmagad? – Egyikben sem találtál kihívást, változatosságot, lehetőséget, hogy bebizonyítsd azt a képességed, kitartásod, lelkesedésed ami benned rejtőzik? Amiről talán még Te magad sem tudsz???!!! –Úgy érzed a Te céloddal, a Te álmoddal, a Te sikeréhségeddel senki sem foglalkozik???
JÓ HÍREM VAN!! Én segítek Neked megvalósítani! Hihetetlennek tűnik? Egyáltalán nem az!
Te, kedves álláskereső, aki jó kommunikációs készséggel rendelkezel, szorgalmas vagy, gyors gondolkodású, pozitív kisugárzású, határozott, precíz, motivált vagy, mindezek mellett érettségivel és számítógépes ismeretekkel rendelkezel, nem kell tovább keresgélned!
Hogy mit kell tenned? – Csupán élned kell a lehetőséggel, amit MOST kínálok Neked!
Hogy miért? – Azért mert tudom, hogy nem akarsz átlagos lenni, bele tartozni a tömegbe, a legjobb akarsz lenni, az első!
Elmondom Neked, miért dolgozz nálunk! :- hosszú távú munka lehetőséget kínálunk, jó hangulatú, profi, támogató csapatban, változatos, kihívásokkal teli munkát. És mivel szereted a szabadságot, az önállóságot, rugalmas munkaidőt biztosítunk Neked, amelyet ráadásul Te oszthatsz be. Végül, de nem utolsó sorban, egy új szakmával, és kiemelkedő kereseti lehetőséggel ismertetünk meg!! Úgy-e milyen jól hangzik?
Mindezekért cserébe csupán a következőket várjuk el Tőled: - kapcsolatot kell tartanod az ügyfelekkel telefonon és személyesen, az értékesítési feladataidat kell ellátnod, adminisztrálnod kell, eladó ingatlanokat kell felkutatnod.
 
Mielőtt elkezdenél kételkedni, és lebeszélni saját magad az új lehetőségeidről, küldd el az önéletrajzodat a következő e-mail címre: szeivold.erika@dh.hu .
 
Az egyetlen, és első ember akit el kell kezdened vezetni, az Te magad vagy!!!

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Értékesítő
    Budapest, Szilágyi Dezső tér 4
    Értékesítőket keresünk! Akár havi 250.000 Ft. jövedelem! Piacvezető ingatlan iroda felvételt hirdet értékesítői munkakörbe! Amit kínálunk: Díjmentes elméleti és gyakorlati oktatás Bejelentett állás Kiemelkedő jövedelem, akár havi 90% Karrier lehetősé...
  • Régen frissült
    Budapest
    Dogozz EURÓPAI színvonalú környezetben, kötetlen munkaidőben, családbarát munkahelyen és többé nem lesznek anyagi gondjaid! ÁLLÁS HELYETT ÉLETFORMÁT KÍNÁLUNK! Fiatal, dinamikus csapat, kiemelkedő fizetési struktúra, egyedülálló innovációk várnak! Fel...
    7 éve, 10 hónapja
  • Régen frissült
    Duna House ingatlanközvetítő
    Budapest XVII. kerület, Ingatlanközvetítői állás Duna Housenál!
    Ingatlanértékesítő munkatársakat keresünk Budapest, XVII. Kerületi irodánkba! Új lehetőségekkel! Elvárások: Jó megjelenés Jó kommunikációs készség Önálló munkavégzés Értékesítői tapasztalat előny, de nem szükséges Amit kínálunk: Jó csapat Kiemelkedő ...
  • Régen frissült
    Értékesítői állás
    Budapest XIII. kerület
    A közelmúltban indult,az ingatlanpiac újhullámaként számontartott Smart ingatlan iroda munkatársakat keres, elsősorban értékesítői,irodavezetői munkakörbe. Elvárások: -jó kommunikációs készség -légy fiatal és energikus,ne hagyd magad! -légy kitartó,b...
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest