Ezt a hirdetést archiválták.

HOME-09TR01-I/HOME-09TR01-O - Inverteres split klíma hűtő-fűtő -15C, 2,6kW, A++

Budapest
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3721528
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A HOME COMFORT klíma klasszikus vonalvezetésű, mégis minden részletében a legújabb technológiákat alkalmazó berendezés. A hűtő/fűtő klíma beltéri egysége halkan üzemel, melyet a „QUIET” üzemmóddal tovább csendesíthetünk. Hűtési energiaosztálya A++ besorolású, így a nyári kánikulában is hatékonyan hűti le környezetét. Fűtési energiaosztálya A+ besorolású, teljesítményére jellemző, hogy akár -15°C kültéri hőmérséklet mellett is képes fűteni. Ha azonnali hidegre vagy melegre van szükségünk, akkor használhatjuk a „SUPER” üzemmódot (turbo), ekkor a klíma maximális teljesítményen működik. Az „I-feel” üzemmódban a közelünkben lévő távirányítóba épített hőmérő vezérli a klímánkat, így maximális kényelem érhető el. A kültéri egység halk, nyugodt járású, zavaró rezgésektől mentes. A DC-inverteres, energiahatékony megoldásnak köszönhetően minden pillanatban az ideális teljesítményen és fordulatszámon üzemel.
Opcionális kiegészítő a SMART MODUL (HOME-AEH-W4A1), mellyel kényelmesen vezérelhetjük az otthoni WiFi-környezetben működő klímánkat bárhonnan, csupán egy okostelefon, internet elérés és az ingyenes applikáció segítségével.
típus :   oldalfali, inverteres

hűtési kapacitás :   [------]) W

fűtési kapacitás :   [------]) W

üzemmódok :   hűtés / fűtés / párátlanítás / ventilátor

funkciók  :  egyéni / gazdaságos / SMART / IFEEL / 8 °C-os fűtés (fagymentesítés) / időzítés / alvó (4 féle) / csendes / turbó

WIFI  :  bővíthető a HOME-AEH-W4A1 wifi modullal (opcionális)

kijelző :   nagyméretű, kikapcsolható, rejtett

légterelés :   függőleges: távirányítható / vízszintes: manuális

egyéb    :fűtés -15 °C-tól (külső hőmérséklet), automatikus újraindulás, manuális vezérlés, LCD-s távirányító

szűrő   : kivehető, mosható

mobil alkalmazás  :  IOS 7.0 és Android 4.0 felett (wifi modul szükséges)

SEER   : 6,1

SCOP   : 4

energiaosztály hűtés / fűtés :   A++ / A+

zajszint :  [------] / 26 dB(A)

feszültség, frekvencia, fázis  :  220 – 240 V~ / 50 Hz / 1 P

névleges teljesítmény hűtés / fűtés :   [------]) W / [------]) W

névleges áram hűtés / fűtés  :  3,7 A / 3,5 A

légszállítás :   500 m³/h

folyadékcső :   1/4"

gázcső :   3/8"

max. csövezés teljes / függőleges   : 15 m / 5 m

hűtőközeg    R410A

méret   : 850 x 270 x 208 mm

tömeg   : 8,5 kg
Kültéri:
zajszint    :55 dB(A)

feszültség, frekvencia, fázis   : 220 – 240 V~ / 50 Hz / 1 P

folyadékcső  :  1/4"

gázcső   : 3/8"

hűtőközeg :   R410A (880g)

méret   : 715 x 482 x 240 mm

tömeg   : 28 kg
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredetiVégfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest