Ezt a hirdetést archiválták.

Interaktív idegen nyelv tanulókártya-rendszer ÉRDEKLŐDÉS: http://bit.ly/nyelvoktatas

Budapest Interaktív idegennyelv tanulókártya-rendszer
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4139119
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Oktatás, Magántanár
Leírás
Attól a pillanattól, hogy elkezdted a tanulást Leo Anders módszerével, a nyelvtanulás folyamata automatikussá válik. A feladatok serkentik mindkét agyfélteke munkáját, ezért tanulás közben akár 15-ször több idegkapcsolat is létre jön, mint hagyományos módon. Az új szavak tartósan és gyorsan rögzülnek. Idővel elkezdesz folyékonyan beszélni az idegen nyelven, valószínűleg el is feledkezel arról, hogy a szavak megjegyzése tanulást igényelt.
Interaktív idegen nyelv tanulókártya-rendszer
 
Ezek multimédiás kártyák, melyeket számítógép, okostelefon, tablet, vagy más elektronikus készülékkel használhatsz. Minden egyes kártya összekapcsolja az új szót képekkel, helyes kiejtésű hanggal, és a helyes használatot bemutató példákkal, valódi szituációk felhasználásával.
 
ÉRDEKLŐDÉS: [------]

 
"Nem volt pénzem magánnyelv-órákra. És nem voltam elég türelmes ahhoz, hogy naponta több órát tanuljak. Szóval, mégis hogyan lehetséges, hogy egy átlagember, mint én, folyékonyan beszél 20 nyelven?
 
Talán most egy csodálatos történetre számítasz, amelyben megmagyarázom, hogyan váltam nyelv- zsenivé egyik napról a másikra. De csalódást fogok okozni neked.
 
Az igazság teljesen más. Soha nem voltam nyelvzseni, és biztosan nem leszek. De ez nem számít. Mivel ellentétben azzal, amit tanárok, a vagy nyelvi szakértők mondanak, igenis mindenki megtanulhat  2, 3 vagy akár 4 nyelven is folyékonyan beszélni.
 
Mi több, ahhoz, hogy új nyelvet tanulhassunk a semmiből, nem szükséges:
 
nyelvi tehetség, drága nyelvtanfolyam - napi 30 percig elég."

ÉRDEKLŐDÉS: [------]

Elhelyezkedés
Budapest

Interaktív idegennyelv tanulókártya-rendszer

 
Elhelyezkedés
Budapest

Interaktív idegennyelv tanulókártya-rendszer