Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Irodavezető

Budapest
6 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3506280
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata vezető-képző programjának keretében irodavezetőket (3 fő) keresünk!
 
2017. első negyedévében további 3 fővel szeretnénk bővíteni Csapatunkat.
Speciálisan működő belvárosi irodánkba olyan vezetők jelentkezését várjuk, akik meghatározó tulajdonságai a tudás- és tanulásvágy, kreativitás, ambiciózus szemléletmód és csapatszellem.
Célunk, hogy olyan irodavezetőket képezzünk, akik szakmai tudásukkal és felkészültségükkel az OTP Ingatlanpont jövőben nyíló irodáit kiemelkedő színvonalon és sikerességgel tudják működtetni. 
 
Feladatok
Proaktív részvétel a képzőközpont munkájában, oktatásokon való aktív részvétel.
Az ingatlanértékesítői munka részeként eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése, a bankcsoport saját portfoliójának értékesítése, ingatlan bemutatások szervezése, vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése az általunk megtanított folyamatrendszer. 
Az irodavezetői munkafolyamatokat az adminisztratív részektől az adminisztráción át a csapatépítésig és teljesítményirányításig vesszük végig; a hatodik hónap végére saját értékesítői csapat felállítása a cél. 
Amit kínálunk
Hat hónapos képzési programban való részvétel, mely hat hónap alatt a vezetőket felkészítjük saját irodájuk felépítésére és sikeres működtetésére. A vezetők megtanulják az ingatlanértékesítési szakmai elméleti és gyakorlati alapjait, az irodavezetői feladatokat és munkafolyamatokat. Lehetőséget biztosítunk a vezetőnek a képzőközponton belül saját értékesítői csapatának felépítésére, a hat hónap elteltével pedig saját iroda működtetésére az általa felépített és betanított csapat révén.
 
Bérezés: fix + jutalék rendszerben – jelentkezését kérjük a bérigény megjelölésével szíveskedjen elküldeni.
 
Amit várunk
Legalább középfokú végzettség
Kiváló kommunikációs készség
Üzleties megjelenés
Kreativitás
Kiemelkedő munkabírás
Ambiciózus gondolkodás
Csapatmunka
 
Előny
vezetői tapasztalat
felsőfokú végzettség
ingatlanközvetítői, pénzügyi termékértékesítési tapasztalat
angol, német, olasz, orosz, kínai, héber nyelvtudás
 
Munkavégzés helye
Budapest (belváros)
 
Jelentkezés módja
Fényképes önéletrajzát (bérigény megjelölésével) és rövid motivációs levéllel a petrics.dorina@otpip.hu e-mail címre várjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670393-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Ingatlan Tanácsadó
    Budapest, Damjanich u.9., Damjanich u.9.
    Amit kínálunk: kiemelkedő kereset, stabil irodai háttér, kiváló csapat, rugalmas időbeosztás, folyamatos ingatlan tanácsadói képzések, csapatépítő tréningek, jutalékos rendszer szakmai fejlődés megbecsülés cégen és szakmán belül Saját csapat építésén...
    3 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    Ingatlan Tanácsadó
    Budapest
    INGATLAN TANÁCSADÓ PARTNEREKET KERESÜNK !!!! A SMART Ingatlan VI.Dessewffy utcai csapatába keresünk megfelelő kvalitású munkatársakat, kiemelt juttatási rendszerrel ! - Érdekli az Ingatlan szakma, de nem tudja, hogy kezdje el? - Ingatlanosként dolgoz...
    7 éve, 11 hónapja
  • Régen frissült
    Budapest III. kerület
    Ingatlanértékesítő számos cégnél lehet az ember. Sablonos mondatok helyett, engedd meg, hogy elmondjam neked, én miért a Duna House-t választottam, és mit kaptam a cégtől mióta itt dolgozom. Egy olyan sokszínű, érdekes és kihívásokkal teli munkám van...
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670393-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest