Isopropil alkohol 98% 1000ml VMD 17289L

2 650 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
1 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1027486
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 98%-os tisztaságú, vízmentes Isopropyl alkohol egy sokoldalúan használható vegyi anyag, amely kiválóan alkalmas általános tisztítási feladatokra. Ez a magas tisztaságú Isopropyl alkohol különösen hatékony lejátszófejek, elektronikai alkatrészek tisztításában, valamint fluxok, alacsony zsírtartalmú olajok, poláris szennyeződések, és ásványi eredetű szennyeződések eltávolításában. Továbbá, a legtöbb flux higítására is kiválóan használható, így az elektronikai szerelés és karbantartás terén is nagy segítséget nyújt.

Ez a Isopropyl alkohol nem ózonkárosító, ami azt jelenti, hogy környezetbarát választás a különböző tisztítási feladatokhoz. Műanyag felületeken is biztonságosan alkalmazható, így sokoldalúsága miatt elengedhetetlen a háztartásokban és ipari környezetben egyaránt. A gyors párolgási tulajdonságának köszönhetően a tisztított felületek gyorsan száradnak, így nem hagy maradványanyagot és nem korrozív, ami azt jelenti, hogy nem károsítja az elektronikai alkatrészeket és egyéb érzékeny felületeket.

A Isopropyl alkohol kiváló választás azok számára, akik professzionális szintű tisztítást szeretnének elérni mind otthoni, mind ipari környezetben. Az elektronikai eszközök tisztítása mellett számos más területen is használható, például nyomtatott áramkörök tisztítására, optikai eszközök tisztítására, valamint laboratóriumi és orvosi eszközök sterilizálására is.

Ez a termék a magas tisztaságú és gyors párolgási képességének köszönhetően ideális választás a precíziós tisztítási munkákhoz. Azok számára, akik érzékeny elektronikai berendezésekkel dolgoznak, vagy csak egy megbízható tisztítószert keresnek, a Isopropyl alkohol kínálja a megfelelő megoldást.

Kiszerelés: 1 liter

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.