Japán Fujitsu klímák forgalmazása

Budapest Gödöllő
1 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2421679
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
A Fujitsu klíma mellett természetesen a legnyomósabb érv egyszerűen a valódi japán technika, mely japán minőséget is takar. Ezért is jár a Fujitsu klíma mellé akár 10 év garancia!
 
A Fujitsu klíma minőségi berendezései A–A+++ energiahatékonysági besorolása, csendes működése kiemeli a márka minőségét. Klímái energiatakarékosak.A csendes működés segíti az Ön otthonát is kényelmessé és komfortossá  varázsolni. További nagy előnye a  tartósság, a kellemes dizájn, illetve a kedvező ár-érték arány.  A legjobban keresett split klímák mellett megtalálható kínálatukban a kazettás, légcsatornázható, parapet és a multi inverteres klíma típusok is.
 
A klímaberendezések szűrő rendszerei rendkívül hatékonyak, képesek az áramoltatott levegőt jelentősen megszűrni, ezáltal friss, tiszta levegőt juttatni a helyiségbe, sőt, ionizálják is azt.
 
A Fujitsu klíma ajánlható mindenkinek, akinek a minőség fontos az életében. A hosszú garancia és az extra funkciók Önt is garantáltan elégedetté teszik! Keressen minket új Fujitsu klímájáért! http://www.klima-budapest.eu/fujitsu.html

info@klima-budapest.eu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Liber György

  • 0620261-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Gödöllő


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Liber György

  • 0620261-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Gödöllő