Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Jobb agyféltekés oktató képzés

Budapest
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3109221
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Újra indul a jobb agyféltekés rajz oktató képzés! Legyél az ID Jobb agyféltekés módszer hiteles és Akkreditált oktatója, képviselője! Egy év elmélet, egy év gyakorlat, mindez akár munka mellett is könnyedén elvégezhető. "Jobb agyféltekés művészeti oktató és intraperszonális kommunikációs tréner" lehetsz te is, kis kitartással, és sok tanulással. Jobb agyféltekés rajzolás, és egyéb művészetek, csapatépítés, csapat összekovácsolás, munkahelyi, vagy párkapcsolati tanácsadás, ezeket tanulod, ezekben leszel profi. Jelentkezés az oktatas@riporttv.hu címen. Ár 500 000 Ft/fő. Ajándékba adunk hozzá, kb ugyanilyen értékben további tanfolyamokat. Fotó egy és négy napos, reklámfilm és videoklip készítő, színes kurzus, haladó akt rajzolás, bármi, ami ezek közül nálunk indul, az oktatóképzésen résztvevőknek ingyenes. A legjobban végzők közül többeknek munkát is kínálunk. http://muveszgyar.com oktatas@riporttv.hu. Most negyedik alkalommal indítjuk a kurzust, ahonnan már sok elégedett és sikeres végzett került ki, és dolgozik a szakmában azóta is. A Művészgyár oktatói is, mind ezt végezték el. Várunk a csapatban.
Elmélet hetente egyszer délután-este, Budapesten, vagy online.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Imre Dezső

  • 0630528-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Jobb agyféltekés rajz oktató képzés
    Budapest
    A legnèpszerűbb eladható tudàs a jobb agyfèltekès rajzolàs. Legyen ön is oktató! Oktatóképzés, folyamatos bekapcsolódással. Akciós àr, ötszàzezer Ft. Elvègezhető, intenzív kurzuson egy, vagy normál tempóban, kèt èv alatt. Oline konzultàciós lehetősèg...
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Imre Dezső

  • 0630528-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest