Kipufogó javító alumínium szalag T-815

1 500 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1545139
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a kipufogó javító alumínium szalag egy magas hőmérsékletnek ellenálló, öntapadó szalag, mely különösen alkalmas a kipufogórendszerek megbízható és tartós javítására. A 0,1 mm vastagságú alumíniumfóliából készült termék rendkívüli mechanikai és kémiai ellenálló képességével kiemelkedik, az alkalmazott speciális ragasztóanyagnak köszönhetően pedig kiváló tömítési teljesítményt nyújt széles hőmérsékleti skálán.

A kipufogó bandázs szalag többek között fűtőcsövek, kéménycsövek, gőzvezetékek javítására, valamint hőpajzsként történő használatra is kiválóan megfelel. A szalag alkalmazása előtt a javítandó felületet alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa, majd a ragasztást erősen és feszesen végezze a legjobb tömítő hatás eléréséért. A kipufogó javító szalag további előnye, hogy azonnali használatra kész és a kéményrendszerben a forró gázok hatására bekövetkező összehúzódás tökéletes tömítést eredményez.

A kipufogó javító szalag használata során nem keletkeznek azbeszttel kapcsolatos egészségügyi kockázatok, hiszen a termék azbesztmentes. Kényelmes és praktikus megoldást nyújt a kipufogórendszer javításához, ideális választás lehet mindennapi autóápolási munkákhoz vagy akár professzionális autószerelő műhelyek számára is.



Alkalmazható:

- kipufogórendszerek javításához és tömítéséhez

- fűtőcsövek javításához és szereléséhez (ventilátorok és légkondicionálók)

- kéménycsövek javításához és szereléséhez

- gőzvezetékek különválasztásához

- fűtőberendezéseknél hőpajzsként használható



Használati utasítás:

A javítandó területet drótkefe, reszelő, spakli vagy dörzspapír segítségével tisztítsa meg, majd alkalmazzon zsírtalanító szert (benzin, alkohol stb.).

Miután az oldószer teljes mértékben elpárolgott, ragassza fel a szalagot úgy, hogy minimum 15 mm-t használjon fel belőle.

A szalagnak a javítandó felületnél kb. 30 mm-rel nagyobbnak kell lennie. Felhelyezéskor a szalagot feszesen és erősen nyomja a sérült részre.

A javított felület vagy elem ezután azonnal használható.

A kéményrendszerben (kipufogóban) a forró gázok a szalag összehúzódását (zsugorodását) eredményezik, ezáltal pontos tömítést tesz lehetővé a felülettel.

Az ilyen típusú javítás nagyon egyszerű, hatékony, egyúttal gyors és nem igényel szétszerelést.



A szalag nem tartalmaz káros azbesztet!



Méretei:

Hossza: 120cm

Szélessége: 50mm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.