Ezt a hirdetést archiválták.

Költöztetés, tehertaxi Budapesten és országosan 061390 0000. http://www.freshkft.hu

Budapest
4 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3914652
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Ha költözés előtt áll, vagy éppen most költözik felajánljuk szolgáltatásainkat. Amit biztosítani tudunk az a tiszta és modern, zárt, dobozos bútorszállító teherautók, korszerű gépjárműpark, több évtiezedes szakmai tapasztalat a költöztetés terén, jó problémamegoldó képesség, kultúrált és jó fizikumú rakodók, jó felszereltség, jó minősgégű csomagolóanyagok biztosítása, csomagolás, sérülésmentes szállítás rejtett költségek nélkül.
Teheraxi szolgáltatásunk a hét minden napján hívható,hétvégén is, esetenként akár két órán belül is a címen vagyunk a kapacitásunktól függően.
Amit még kínálunk az a bútorok, berendezési tárgyak szakszerű szállítása, bútor szét és össze szerelés, rugalmas pontos munkavégzés, korrekt árak a hét minden napján. Bútorok, kanapék, ágyak igényes csomagolása fóliázása, megunt, feleslegessé vált, használaton kívüli tárgyak, lomok, bútorok lerakó helyre történő szállítása, lomtalanítás.
Nagy gyakorlattal rendelkezünk intézményi és lakossági költöztetés területén egyaránt. Komplett irodaházak, irodaköltöztetés, számítógép központok, oktatási intézmények, könyvtárak, könyvtár-költöztetés, ipari telephelyek, költöztetése. Teherautóink jól karbantartott, jól felszerelt költöztető, bútorszállító járművek, rakterük térfogata 18 köbmétertől 40 köbméterig terjed ezáltal a kisebb és a nagyobb volumenű költöztetéseket is a megfelelő felszereltséggel tudjuk elvégezni. A teherautók rakterén kiskocsi, csomagolóanyagok, fólia, elektromos és mechanikus szerszámkészletek, védőpaplanok, takarók vannak, csak minőségi teherautókkal dolgozunk, amelyek speciálisan a költöztetésre vannnak kialakítva, és felszerelve.
Hosszú évek tapasztalata, referenciák nagy száma, visszatérő megrendelők sora a biztosíték a sikeres költözésre.
Forduljon hozzánk bizalommal ha költözés előtt áll, és mi nem okozunk csalódást!
 Youtube: [------]

Email:

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest