Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Matematika, fizika, kémia korrepetálás, tanítás, pótvizsga felkészítés

Budapest
1 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3185172
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Oktatás
Leírás
 
 
Matematika, fizika, kémia korrepetálás szaktanártól személyesen, vagy online.

Budapesti 46 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok.
Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén.

Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük, ahogy a kommunikáció mentes, feltöltött videok, valamint a nyáron megszaporodó, hétvégi bulira gyűjtő kamutanárok sem.

Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat. A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem frusztrált tanárok közt egy kódszám lenne a gyerek....) Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak.

Egyesével tanítok, nyilván aki csoportokat tanít vagy videokat tölt fel az sokkal jobban jár, de az az iskola megfelelője, a diák rovására megy.

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladattal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak. Mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást az adott évre, felvételire, érettségire, pótvizsgára is!

Központi helyeken tartok órát, ( igény szerint online is ) így nem kell a tanárhoz járni, ami nagy időkiesés lenne a diákoknak.

A KÖKI Terminálban, Shopmarkban, és az Örs Vezér Téren tartok órát,
TERMESZETESEN ONLINE OKTATAS IS LEHETSEGES.

Az elmúlt közel egy év online dolgozatainak kamu jegyei, keményen visszaütnek arra aki nem gyakorol, innentől nem az osztálycsoport meg az ismerős kapja a jegyet !!
Matek, fizika, kémia (igény szerint) a fenti helyeken:


-60 perc = 5000 Ft,
-90 perc = 7000 Ft.


(Hétköznap és hétvégén is!)

E-mail: matfizkem@freemail.hu

Tel.: 30-511-8302

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630511-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Budapest
    Számvitelből oktatást, korrepetálást vállalok minden szinten középiskolásoknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak és felnőttképzésben résztvevőknek, hétvégén is, házhoz megyek. Ár: 60 perc 3 000 Ft, 90 perc 4 000 Ft. Ugyanitt latin nyelvből nyelvvzsgár...
    3 órája, 41 perce
  • Budapest
    Emelt szinten vizsgáztató tanár közép-és emelt szinten írásbelire és szóbelire történelemből felkészítést, korrepetálást vállal, házhoz megyek, hétvégén is. Ár: 60 perc 2 500 Ft, +90 perc 5 000 Ft. Érdeklődni a szalontaimm@gmail.com, vagy a 06-30-198...
    3 órája, 41 perce
  • Bенгерский язык для русскоязычных /Репетитор по венгерскому языку
    Budapest XX. kerület, Eger, Debrecen
    Преподаю венгерский язык для русскоязычных. Я носитель венгерского языка, уже более 20 лет проживаю в Венгрии.Имею опыт устного и письменного переводчика, но мой основной вид деятельности — репетиторство. С 1-го сентября 2020 г. занятия провожу тольк...
    4 órája, 13 perce
  • Angol skype
    Budapest
    Angol magánórák SKYPEon Angliában és Skóciâban is élt ELTE mesterdiplomás profi tanártól minden szinten, ( English, Business English, & Academic English.) + Felkészítés érettségire, emelt szintū érettségire, nyelvvizsgára.) 45' / 7500 forint...
    5 órája, 28 perce
  • Matematika korrepetálás
    Budapest XXI. kerület
    ONLINE matematika korrepetálást, érettségire, vizsgákra való felkészítést vállalok általános- és középiskolások számára. Általában 1,5 órát tartok egyben, ezért kérek 6 ezer forintot. Visszatérő tanítványoknak nincs áremelés, így akár általános iskol...
    5 órája, 28 perce
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630511-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest