Ezt a hirdetést archiválták.

Midea MSMACU-18HRFN1-QRD0GW - Inverteres split klíma, 5,3kW, Wi-Fi előkészítés, A++

Budapest
7 éve

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3565740
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Oldalfali Inverteres split klíma
Hűtési energiaosztály A++

Maximális hűtő teljesítmény (kW) 5.3 kW
Fűtési energiaosztály A+

Maximális fűtő teljesítmény (kW) 4.4 kW
Automata tisztítás

A klímakészülékek „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
Inverter technológia

Az inverter egy áramátalakító eszköz, amely elektronikus úton szabályozza egy eszköz feszültségét, áramerősségét és frekvenciáját. Egy inverteres légkondícionálóban ez az áramkör szabályozza a kompresszor fordulatszámát – így egyben a légkondícionáló teljesítményét. A frekvencia emelésével nő a teljesítmény, míg csökkentésével kisebb lesz. Ezáltal az inverteres légkondícionálók sokkal finomabb hőmérsékletszabályozást biztosítanak, mint az inverter nélküli modellek.
R410A hűtőközeg

Az R410A hűtőközeg alkalmazása hatékonyabban optimalizálja a kompresszor hatásfokát.
Hosszú csővezeték

Ez a szám a beltéri és a kültéri egység(ek) közötti csővezeték maximális lehetséges hosszúságát mutatja. Minél hosszabb ez a távolság, annál nagyobb rugalmassággal szerelhetők be az egyes egységek.
TURBO üzemmód

A TURBO gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet
DC inverter

A DC inverteres teljesítmény szabályozás rendkívül magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetõen akár évi 40-50% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A DC inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.
Hideg katalitikus szagtalanító szűrő

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
Temperálási funkció

Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: Megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Automata tisztítás

Automata újraindítás

DC inverter

Energiatakarékos működés

Fűtés, -15°C külső környezeti hőmérsékletig

Hideg katalitikus szagtalanító szűrő

Hosszú csővezeték

Hűtő - fűtő változat

Inverter technológia

Opcionális online vezérlés okostelefonról

R410A hűtőközeg

Temperálási funkció

TURBO üzemmód
Helyiség méret : [------] m2

Levegőszűrő : Magas szűrési hatékonyság

SEER : 6,7

SCOP : 4,1

F-ÜHG típusa : R410A

F-ÜHG töltet tömege (kg) : 1,48 kg

F-ÜHG töltet CO2 egyenértéke : 3,09 t

Tartozékok: Beltéri egység, Kültériegység, Infra távirányító
 
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredetiVégfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest