Ezt a hirdetést archiválták.

ORION OSPL-12600IN - Inverteres klíma hűtő-fűtő, 3,5kW, A

Budapest
6 éve, 12 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1311484
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Orion OSPL 12600IN
Ez a klíma nem csak a nyári forró napokon jelent enyhülést, amikor zavartalanul tud éjszaka aludni, mert nem kell forgolódnia a felmelegedett lakásban, hanem az ősz beálltával is, kedvező megoldást jelenthet, hiszen a készülék nem csak hűtésre, hanem fűtésre is használható.
Tehát nem kell dideregnie a hirtelen jött pár napos lehűlés esetén sem, hiszen kellemes hőmérsékletet hozhat létre a klímaberendezéssel a lakásában.
Köszönjük a bizalmát, és hogy minket választ!

Hűtő-fűtő inverteres split klíma
Tulajdonságok
Inverteres klíma
Ajánlott m2 : 20-55
Technikai adatok

Falra szerelhető légkondícionáló berendezés R410A gázzal

DC Inverter hűtő-fűtő 3,5kW A

Szín: fehér

Hűtés - fűtés funkció

Távirányító LCD kijelzővel

LCD kijelző a beltéri egységen

12 órás időzítő funkció

Állítható keringetési sebesség

Éjszakai üzemmód

Önellenőrző és automatikus védelem funkció

Független páramentesítés

Automatikus újraindítási funkció

Antibakteriális szűrő

Intelligens leolvasztó

öntisztító

Gyerekzár

0,5W készenléti teljesítmény

Ajánlott m2 : 20-55
Energia

Hűtés: 3,5kW 12000Btu

Fűtés: 3,7kW 12000Btu

ENERGIAOSZTÁLY: A
Méret

Beltéri egység: 870x366x305mm

Kültéri egység: 851x335x600mm
Csomagolás tartalma

Távirányító

Használati útmutató
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest