Ezt a hirdetést archiválták.

Samsung UE32ES6100 - 3D Full HD Smart LED TV, HDMI, beépített wifi, 81cm

Budapest
7 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Nikon AF-S Nikkor 600/4 G IF ED
    Budapest
    Nikon AF-S Nikkor 600/4 G IF ED. Kiváló állapotú, nincs karc, por, mint az új! Bőrönddel. Állványbilincs, napellenző, napellenző, használati utasítás és kulcsok a tokhoz...
    1 órája, 46 perce
    1 600 €
  • Naim NSC 222
    Budapest
    Itt egy kiváló Naim NSC 222 streamer előerősítőt kínálunk. Az előerősítő hibátlan műszaki és optikai állapotban. A távirányító és az eredeti csomagolás is jár hozzá....
    2 órája, 58 perce
    2 000 €
  • Naim NAP 300 DR
    Budapest
    Naim NAP 300 DR tápegységgel, műszakilag és optikailag újszerű. A szállítás tartalmazza az eredeti csomagolást, DIN kábel, csatlakozó kábel, tápkábel....
    21 órája, 18 perce
    2 100 €
  • Ötrétegű PEX cső különböző méretekben
    Budapest
    14*2 - 200 m tekercs - HUF 75 + Áfa 26*3 - 50 m tekercs - HUF 300 + Áfa 32*3 - 50 m tekercs - HUF 405 + Áfa Az árak nettó árak! A PEX csöveket tekercsekben tudjuk átadni, vágni nem tudjuk....
    22 órája, 19 perce
    75 Ft
  • Naim Audio NPX 300
    Budapest
    Naim Audio NPX 300 tápegység, nagyon jó állapotban és teljesen működőképes. Sorozatszám: 525XXX. A tápegység alkalmas az NSC222 streaming előerősítőhöz és a hamarosan megjelenő 300-as sorozathoz. NDX2 és NAC 272 esetén is használható, de megfelelő Bu...
    1 900 €
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3575532
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Samsung UE32ES6100
Képernyő
TV Képernyő típusa LED

Képátló (cm) 81 cm

Képarány 16:9

HD felbontás Full HD

Felbontás 1920 x 1080 pixel

Betekintési szög 178 °
3D megjelenítés

3D Tv

3D technológia: Aktív szemüveges

2D - 3D konverzió

További 3D jellemzők A 3D aktív szemüveg nem tartozék.
Tuner

DVB-T

DVB-C

Elektronikus műsorújság (EPG)

Teletext

Tárolható teletext oldalak száma 1000

PIP
Hang

Hangteljesítmény 2x10W

Dolby Digital

DTS

SRS
További hang jellemzők

Lefelé sugárzó hangszórók

Automatikus hangerőszabályozó
Funkciók
HDMI-CEC támogatás

DLNA támogatás

PVR támogatás

Böngésző
Egyéb Smart TV tulajdonságok Family Story, Fitness, Kids, Skype (előkészítve), Your Video
Alkalmazott technológiák Samsung Apps 

Samsung Social TV 

Smart Hub 

Search All 

Wide Color Enhancer Plus 

Digitális zajszűrés 

Connect Share Movie 

Anynet 

Vezeték nélküli szabványok
Wi-Fi Direct  - beépített wifi
Csatlakozók
HDMI

Scart

PC audió (Jack) bemenet

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

Fejhallgató csatlakozó

CI+ interfész
USB-ről lejátszható formátumok

Divx

XviD Mpeg

Mkv

JPEG

Mp3

Feliratkezelés
Méretek és fogyasztás
Szélesség (talppal) 73.9 cm

Magasság (talppal) 51.4 cm

Mélység (talppal) 24.1 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva 50 W

Energiaosztály B
További tulajdonságok

HDMI bemenetek száma 3 db

Scart bemenetek száma 1 db

USB portok száma 3 db
Általános jellemzők
Mobileszköz távirányító alkalmazás

Időeltolás (TimeShift) előkészítés

Automatikus csatornakeresés

Eco Sensor

Automata kikapcsolás

Óra és be/ki időzítő

Elalvás időzítő

Játék mód

Vesa kompatibilis

Ultra keskeny fali konzol támogatás
Tulajdonságok: 
Az otthoni szórakozás mostantól még többet nyújt: alkalmazások, videók, Skype, webböngészés és még számtalan egyéb kikapcsolódási lehetőség. Fedezze fel a közösségi szolgáltatásokat és a személyre szóló otthoni szórakoztatást kínáló Samsung Smart Hubot, amelyen most három új alkalmazást is talál. A Family Story-val a különleges pillanatokról készített fényképeket, az emlékezetes üzeneteket és eseményeket oszthatja meg az önnek igazán fontos emberekkel. A gyerekeknek a Kids funkció kínál szórakoztató és ismeretterjesztő tartalmakat. Az egészséges életmódról pedig a Fitness alkalmazás edzései gondoskodnak. A Smart TV-vel a család otthoni szórakozását minőségi tartalmak, a Samsung alkalmazások széles választéka, webböngészés, Skype és számtalan más lehetőség garantálja.
Fedezze fel a valósághű képeket Full HD-ban
Az otthoni szórakozás most még közelebb hozza a valóságot. A hagyományos HD TV képeinél kétszer nagyobb felbontásnak köszönhetően a Samsung Smart TV lélegzetelállító képélménnyel repíti önt a szórakozás új világába. Pillantson bele a Full HD részletgazdag és élénk képeibe, és élvezze mostantól még tökéletesebb minőségben kedvenc tévé műsorait és filmjeit. Fedezze fel a képek valódi, eredeti látványát a nagy felbontású élmény részeként. 
Még élénkebb színek, még tökéletesebb képek
A csúcstechnológiát felhasználó képjavító algoritmus segítségével a Samsung Wide Color Enhancer Plus drasztikusan növeli a képminőséget és megjeleníti a korábban láthatatlan részleteket is. Élvezze a színeket eredeti valójukban a Wide Color Enhancer Plus technológiával. 
Filmlejátszás USB adattárolóról
A ConnectShare Movie funkcióval az USB adattárolót egyszerűen csatlakoztathatja a televíziójához, és azonnal lejátszhatja a rajta tárolt filmeket, fényképeket és zenéket. Válogasson a tartalmak széles választékából nappalija kényelméből, egyenesen a televízióján. 
Valóban vonzó design
A Samsung One Design formái a lehető legjobb képélménnyel kényeztetik, miközben még stílusosabbá teszik otthonát. A One Design finom eleganciával alkotja meg az egységet a LED TV kávája és képernyője között, hogy semmi ne álljon a zavartalan szórakozás útjába. 
Internet vezetékek nélkül
A beépített WLAN-nak köszönhetően egyszerűbben csatlakozhat a televízióhoz. Nem kell további funkciókkal bajlódnia, és megőrizheti a rendszer letisztult megjelenését. A televízió közelében található kompatibilis készülékeket vezeték nélkül is egyszerűen csatlakoztathatja, ha a televízió és a vezeték nélküli elosztó félméteres körzetében helyezi el őket.
Maradjon kapcsolatban a barátokkal a nagyképernyős Skype videohívásokkal
A Samsung App store-ból ingyenesen letölthető Skype alkalmazással Smart TV-jén otthonról is kényelmesen kommunikálhat az ismerősökkel és a családtagokkal. A külön megvásárolható Skype webkameracsomaggal kiváló minőségű nagyképernyős videohívásokat kezdeményezhet a világ bármely pontjára roppant alacsony hívásdíjért vagy akár teljesen ingyen. Hozzon létre egy Skype fiókot, vagy lépjen be a már meglévőbe, és használja az alkalmazást a televízió távirányítóján keresztül. Valóban személyes kapcsolat, szemtől szemben. 
Hozzon létre saját médiakönyvtárat
Vegye fel és mentse el kedvenc tévé műsorait és filmjeit az Extended Personal Video Recorder Ready funkcióval. Csatlakoztasson pendrive-ot vagy külső merevlemezt a televízió USB portjához, válassza ki a felvenni kívánt műsort, majd mentse le az adattárolóra.
Vezeték nélküli tartalom-hozzáférés és streamelés
Hozza ki a legtöbbet a tartalmakból és a készülékekből a vezeték nélküli megosztási lehetőségekkel. Az AllShare Play technológiával filmeket, fényképeket és zenéket játszhat le vezeték nélkül a közelben lévő kompatibilis készülékekről, beleértve a számítógépeket is. A felhőtechnológia és a Samsung internetes adattárolása még nagyobb szabadságot ad önnek, hogy otthonától távol is hozzáférhessen a multimédiás tartalmakhoz, és másokkal is megoszthassa azokat. A kedvenc tartalmakat mostantól a TV előtt ülve és út közben is ugyanúgy élvezheti. 
Életre kel a teljes multimédiás élmény egyenesen az ön nappalijában
A kiváló minőséget biztosító HDMI bemenetekkel Samsung TV-je egy teljes multimédiás rendszert varázsol az ön otthonába. A HDMI gondoskodik a nagy felbontású digitális adatok villámgyors adatátviteléről, közvetlen kapcsolatot hozva létre akár több készülékkel is. 
Samsung UE32ES6100 Használati útmutató
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. 

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest