Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Segitünk lefogyni

Budapest
3 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4228817
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Holisztikus terapeuta, pszichológus, természetgyógyász és holisztikus masszőr komplex egészségprogramjában lefogyhat, regenerálódhat, beállíthatja ideális testsúlyát. Csak komoly, egyértelmű motivációval. Részletes tájékoztatónkat rövid panaszleirásra elküldjük. (Ha csak annyit látunk a levélben, hogy "érdekel" vagy "mi ez", arra sajnos nincs időnk reagálni, ezért előre elnézést kérünk.) A levelét ide várjuk, IDEÁLIS TESTSÚLY EGÉSZSÉGPROGRAM tárgymezővel: gyogyulhat@gmail.com
Vidékieknek is, online is lehetséges.Személyre szabott, mivel mindenkinek más az probléma, ami miatt kibillent az egyensúlyból. Csak komolyaknak, igényeseknek, akik valóban el szeretnék érni kitűzött céljaikat!  Nagyon hatékony módszer-kombinációkat használunk.Rendelő Budapest Belvárosában van.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Holisztikus Egészségprogram
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Holisztikus Egészségprogram
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest