Ezt a hirdetést archiválták.

Sony Alpha 5000 digitális fényképezőgép

Budapest
6 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3932136
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladóvá vált a kifogástalan állapotú, remekül működő Sony Alpha 5000 ILCE-5000 típusú fényképezőgépem két objektívvel (E PZ 16-50 mm, E [------] mm) és eredeti tartozékaival. A szett része minden, ami a fotókon látható.
A gépnek első tulajdonosa vagyok, 2016. áprilisban vettem, táskában hordtam, óvtam. DSLR-re való áttérés miatt válok meg tőle.
 
Mindkét objektívet használtam. A 16-50 mm-es portrék, míg az [------] mm-es gyermekek, természet és koncertpillanatok fotózásakor volt kiváló társam. Ez utóbbival, a teleobjektívvel készültek többek között a következő linken elérhető fotók is:
[------][------]
 
A gép néhány főbb tulajdonsága: kicsi és könnyű váz;  20,1 megapixeles APS-C méretű CMOS képérzékelő; BIONZ X processzor; FullHD videó; sztereo hangfelvétel; ISO [------]; 180 fokban felhajtható, 460 ezres LCD monitor; beépített WiFi és NFC; PlayMemories; 3,5 kép/mp sorozat; belső vaku (4-es kulcsszám); SD/SDHC/SDXC és MS Duo memóriák támogatása; lítium-ion akkumulátor (kb. 420 kép egy töltéssel).
A váz és az objektívek minden további jellemzője a hivatalos márkaoldalon megtekinthető:
[------]
 
A budapesti vagy pécsi személyes átvételt preferálom, de a vevő felelősségére és költségére a csomagküldés is megoldható.
 
A szett ára: 135.000 Ft.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest