Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Szlovénia - Orchidea Farm 2017.09.02. (Szombat)

Budapest
6 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3756598
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Utazás: autóbusszal
 
Program:
Indulás Budapestről a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniáig. Elsőként megtekintjük Dobronak mellett az Energia Parkot, amely gyógyhatásáról ismert.  A Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében a természetgyógyászok és radiológusok olyan földi kisugárzó pontokat fedeztek fel ami pozitívan hat közérzetünkre, egészségünkre. Nagyon sokan itt enyhítik fájdalmaikat és egészségügyi panaszaikat, vannak, akik csodálatos módon meggyógyulnak, mások úgy érzik, nem történt semmi különös. A látogatók többsége már rövid idő elteltével érzi a bizsergést, a meleget vagy más hatást, ami bizonyítja, hogy a vibrációk különleges módon, káros hatások nélkül hatnak mindenkire, aki ezeken a pontokon tartózkodik. A teljesen egészségesek is szívesen csatlakoznak az energiapontokat látogatókhoz, meghallgatják a reménnyel teli, és egészségre vágyó beszélgetéseiket, hiszen a térség mindenkinek elég energiát biztosít. Tegyünk csak egy rövid sétát az erdőben, és eltűnik a nyugtalanság, a feszültség és a stressz, testünkből kiválnak a mérgek, eltűnnek mindazok a terhek, amelyek megkeserítik a mai kor emberének mindennapi életét.
Utunkat folytatva el látogatunk Közép Európa egyetlen Trópusi Kertjét és Orchideafarmját, Dobronakon. Évente több, mint 1 – 1,5 millió növényt nevelnek. A több ezer m2 –es üvegházban megcsodálhatjuk a szebbnél szebb virágokat, az orchideák mellett gyönyörködhetünk a termő trópusi gyümölcsökben, húsevő virágokban és aki szeretne mintaboltban vásárolhat virágokat, orchideákat.
 
A nap zárása ként  megtekintjük Lendvát a szlovéniai magyarság központját. Kívülről megcsodálhatjuk a Lendvai várat ami a törökök elleni védőbástya rendszerhez tartozott. „(A várban az állandó kiállítás a törökök ellen vívott harcok történtét mutatja be.)” majd szabadprogram keretében fakultatív est-ebéd válaszható egy tóparti étteremben. Kiemelten ajánljuk a frissen elkészített pisztrángot, tökmag olajos salátával. Visszaindulás a délutáni időpontban, érkezés az esti órákban Budapestre.
 
Részvételi díj: 9.900,- Ft/Fő
 
Az ár tartalmazza:
utazás autóbusszal
magyar nyelvű csoportkísérőt 
 
Az ár nem tartalmazza:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 660 Ft/Fő,
Belépőjegyet: Trópusi kert és Orchidea Farm kb. 5 €/Fő
 
Fix Ülőhely - lekérésre: 2.000 Ft/Fő  - Alábbiakban:
- (Jobb oldalt: 2 - 3 - 4. sor, 1 - 2 szék)
- (Bal oldalt: 2 - 3 - 4. sor, 1 - 2 szék)
 
Felszállási helyek: Vetőlegesen:
Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló, SPAR bejárat, reggel (06:00)
Budaörs, AGIP kút, reggel (06:20)
M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő, reggel  (07:00)
Székesfehérvár, SHELL benzinkút, reggel  (07:20)
 
További információ: www.dolcetravel.hu és  iroda@dolcetravel.hu vagy 06-1-600-6100 telefonszámon.
Eng szám: U - 001414

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dolce Travel

  • 600-610-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dolce Travel

  • 600-610-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest