Tánc tanárokat keresünk


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Szeretsz táncolni? Jó szervezői, kommunikációs képességgel rendelkezel? Esetleg régi nagy álmod, hogy táncot oktathass? Mutasd meg, hogy mit tudsz!
4 Muskétás Sport Tánc Egyesületünk keres lelkes tánctanárokat, akik gyerekeket oktatnának. Óvodától egészen a gimnáziumig.

Tánc műfaj, amit tanítani kell első sorban: Fashion Dance

Fashion Dance: a Hip-Hop és a jazzbalett ötvözete, kizárólagosan nálunk tanítható műfaj! További stílusok: Hip-hop, Aerobik, Akrobatikus Rock&Roll, Jazzbalett(további táncok előnyt jelenthetnek) Követelmény: Érettségi, táncos tapasztalat

Tánctanári állásodhoz a képzések, betanítások ingyenesek!

Előnyben: XI és XII. kerület   
              Budakeszi és környéke (Páty, Zsámbék, Telki, Biatorbágy, Budajenő, Tök...)

Mielőtt eljössz a meghallgatásra gondold végig, hogy főállásban vagy mellékállásban szeretnéd csinálni.(Napi 1-2 óra vagy heti 1-2 óra) Hétköznap/ Hétvége
Elvárások menüpontot kérjük figyelmesen tanulmányozd át, és csak ha minden pont megfelelő számodra, csak akkor jelentkezz!

Elvárások: Megbízhatóság Pontosság, precizitás Kommunikációs képesség Szeresd a gyerekeket/embereket Hosszú távra tervezel!!!(nem csak fellángolás, hanem tényleg ez az Álmod) Keményen tudsz küzdeni, a kudarc sem tart vissza Tisztában vagy azzal, hogy hosszabb távon térül meg ez a munka Lelkes vagy és szorgalmas Határidők betartása Felelősség vállalás

Ha ezeket a pontok Rád is jellemzőek és helyt tudnál álni egy fiatalos tanári gárdával az oldaladon a szakmában, akkor ne habozz!
Várjuk fényképes önéletrajzodat a szofidance/kukac/hotmail.com, e-mail címre illetve itt üzenetben!

Casting: egyeztetés alapján Budapesten augusztus 24, 25, 26, 27, 28, 31 napon lehetséges. Visszajelzések alapján alakítjuk a többséghez az időpontot.
A helyek limitálva vannak! Siess, le ne maradj róluk! Előzetes regisztráció szükséges és bejelentkezés!
Szofi

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szofi

  • 06205921769

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budakeszi

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szofi

  • 06205921769

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budakeszi