Táncosok Figyelem!


Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Pozíció típusa: Mellékállás

Komolyan érdekel a táncolás, a művészet, az alkotás, a média, a szereplés? Táncosokat keresünk Tv-s fellépésekre, stúdiófotózásokra, sorozat forgatásokra, koncertekre! Ha szeretnél lépni és elismert táncos lenni, jelentkezz privátban! Legyen Tiéd a főszerep!

 

A Budapesti Voltage Stúdió célja, hogy ismertté tegye táncosait országos szinten, továbbá kereseti lehetőség biztosítása a tagok számára! Főbb munkálatai: online táncos sorozat forgatása
(hetente, online megjelenő, olyan helyszíneken, mint: repülőgép, barlangok, lövészeti pálya, versenyautók, börtön), színházi előadás rendezése, rendszeres forgatás stúdiókban, TV-s felvételek készítése, lemezbemutatókra / koncertekre delegálás és lehetőség szerződéskötésekre ismert emberekkel!

Összesen 20 ember kerülhet be a Voltage Stúdió alapítói közé, akiknek megváltozik az élete és egy nagyon komoly lehetőség kapuin léphetnek be. Ez az egyetlen ilyen stúdió Magyarországon, amely azoknak való, akik ténylegesen szeretnének ismertek lenni ebben a szakmában és már nem érik be a próbatermi táncolással!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Belovai Zoltán

  • 06304783071

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Belovai Zoltán

  • 06304783071

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest