Ezt a hirdetést archiválták.

Tosot TWH09QB-K3DNA1D - Inverteres Split klíma, 2,5 kW, A++

Budapest
5 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest
    Eladó gáztűzhelyeket és hűtőket vennék. A lehető legjobb árat kínálom érte, és házhoz is megyek az átvételért, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen az eladás. Keressen a hét minden napján!...
    15 órája, 34 perce
  • Eladó kitűnő állapotú Zanussi kombi hűtő garanciával!
    Budapest
    Eladó egy kitűnő állapotú, A+ energiaosztályú, 140 literes Zanussi kombi hűtő. A hűtő megtekinthető akár a hétvégén is, és azonnal el is vihető, de házhoz szállítását is vállalom! Keressen 0-24 óráig! Elérhetőségem: 06209126233...
    15 órája, 34 perce
    25 000 Ft
  • Kenwood Prospero KHC29A.P0SI Konyhai robotgép
    Budapest
    Konyhai Robotgép A legkompaktabb mixerünk kis helyen is nagy dolgokra képes. A méretes tálban gyorsan előkészítheti a pizzatésztát akár hat éhes ember számára is. Esetleg készíthet 36 muffint. Megvan benne a munka elvégzéséhez szükséges erő és sokold...
    152 740 Ft
  • Braun MQ5277BK Botmixer
    Budapest
    Botmixer Maximális precizitás és teljesítmény a kezében – az új MultiQuick 5 Vario botmixer 21 könnyen beállítható sebességfokozattal rendelkezik a precízebb aprítási/keverési eredmények érdekében. A sebesség könnyen állítható hüvelykujjal, és a rend...
    51 720 Ft
  • Braun MQ3020WH Pesto Botmixer
    Budapest
    Botmixer Az új MultiQuick 3 PowerBell Plus funkcióval rendelkezik, mely egy extra marókés segítségével nagyobb forgácsolási sebességet biztosít, így garantálja a gyorsabb és hatékonyabb aprítási/keverési eredményt. A Dual Speed vezérlés logikus és kö...
    21 430 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2985364
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tosot TWH09QB-K3DNA1D
Energiaosztály:  A++

Típus:  split klíma

Maximális fűtő teljesítmény (kW): 2.8 kW

Maximális hűtő teljesítmény (kW): 2.5 kW

Szín: Fehér

Inverteres készülék
Ajánlott m2: 15-40 
Tosot TWH09QB-K3DNA1D Inverteres Split klíma
A TOSOT márka a Gree klímagyártó óriáscég egyik saját márkája. Épp ezért kaphatta meg ez a Tosot klíma a G10 inverteses kompresszort, ami a Gree egyedi fejlesztése. Ennek lényege, hogy akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát  csökkenteni, ezzel rendkívüli  energiahatékonyságot elérve. A készenléti módban az energia felvétel mindössze 0,5 watt.
R410a és az R407c hűtőközegek: Nem tartalmaznak káros klórszármazékokat, ezért nem veszélyeztetik a környezetünket. Nem mérgezőek és nem gyúlékonyak. Forráspontjuk körülbelül megegyezik a hagyományos freonéval (R22), ezért könnyen kezelhetőek. Majdnem ugyanakkora energetikai hatásfok érhető el velük, ezért nem kell megnövelni a klímaberendezés méretét.
 

Tosot TWH09QB-K3DNA1D Inverteres Split klíma adatai:
Hűtés: 2,5 kW

Fűtés: 2,8 kW

Hűtés: Btu/h: 9000 

Fűtés: Btu/h: 9600

SEER/SCOP:  6,1 / 4,0

Energiaosztály: A++ / A+

Áramellátás: [------]V, 50Hz

Áramfelvétel:

Hűtés: (W) [------])

Fűtés: (W)  [------])

Névleges áram:

Hűtés: (A) 6,3

Fűtés: (A) 6,9

Éves fogyasztás:

Hűtés: kWh/annum 143

Fűtés: kWh/annum  875

Légkeringetés: Beltéri m3/h [------]
Beltéri egység:
Zajszint: dB(A) [------]

Termékméret: SZxMAxMÉ: 790x275x200 mm

Tömeg: 11kg
Kültéri egység:
Zajszint: dB(A) 61

Cső csatlakozás: Gáz (mm)  ϕ9,52

Folyadék: (mm) ϕ6

Termékméret: SZxMAxMÉ: 776x540x320 mm

Tömeg: 31 kg
Alacsony feszültségű indítás:
Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE klímák még ekkor is probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, klímája ekkor is ellátja feladatát.
Csendes funkció:
A levegő befújásának csendes módja egy szimulációs technológia segítségével került kifejlesztésre, így csökkentve a zajt, nemcsak a beltéri, hanem a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja a gép működése az Ön és környezete nyugalmát.
G10 inverter kompresszor:
A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve.
Gold Fin:
Gree klímák hőcserélő felülete korrózióálló aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű maradjon.
Gyors hűtés-fűtés funkció:
A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el..
I Feel szenzor:
Az I Feel technológia a szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Intelligens leolvasztás:
A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Így Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el.
Inverter:
Egy energia-átalakító áramkör, amely elektromos úton szabályozza a gép feszültség, áramerősség és frekvencia szintjét. Az inverterrel ellátott légkondicionálók esetében az áramkör a kompresszor fordulatszámát szabályozza, ami befolyásolja a kimeneti teljesítményt. A frekvencia emelésével nő a teljesítmény, csökkentésével a teljesítmény is alacsonyabb lesz. A klíma teljesítményének finom szabályozhatósága az inverter nélküli, on/off-os berendezéseknél sokkal hatékonyabb és érzékenyebb hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé. A szabályozható teljesítménynek köszönhetően az inverteres készülékek feleannyi idő alatt képesek elérni a kívánt hőmérsékletet, energia takarékosak, akár 30-40%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint az on/off-os készülékek, valamint hatékony fűtésre is lehetőséget adnak. 2013-tól az Európai Unió területén már csak kizárólag inverteres klímaberendezések értékesíthetők.
Kétfokozatú kompresszor:
A különbség az egyfokozatú és a kétfokozatú kompresszor között pont úgy írható le, mint a számítógépek esetében az egymagos CPU és a kétmagos CPU között. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy „erősebb szívről” gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-al, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. A hűtőipari fejlesztéseknek ez a technológiai áttörése korszakalkotó jelentőségű - a Gree Electric méltán érdemelte ki az innovatív vezető címet a légkondicionáló iparban. A vizsgálatok bebizonyították, hogy az U-Crown szériák még -30 oC-os hőmérsékletnél is képesek fűteni, valamint +54 oC-nál hűteni, miközben a fűtési és a hűtési kapacitás 30%-40%-al javul. Ha a légkondicionáló 8 órát működik éjszaka, akkor is csak 0,125kWh a fogyasztása, vagyis 8 óra éjszakai működéshez mindösszesen 1 kWh elektromos áram szükséges.
Memória funkció:
Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újraprogramozással, és amikor a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen hasznos olyan helyeken, ahol emberek nem tartózkodnak folyamatosan.
 
Kedves Vásárlóink
Tájékoztatás az új állami szabályokról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kormány létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amelynek egyik feladata közé tartozik a lakossági Klímaberendezések állami nyilvántartásba vétele. A nyilvántartás szabályairól és jogszabályi hátteréről részletesen tájékozódhatnak a hatóság honlapján.
2015. augusztus 01-től szigorodtak a klímavásárlási feltételek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság komoly változtatásokat vezetett be a klímavásárlásra vonatkozóan 2015. augusztus 01-től. Minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa megvásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja felszerelni.
Szereltesse velünk a nálunk vásárolt klímaberendezést, és levesszük a válláról az ügyintézés terheit. 
A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.
Ez esetben a teljes ügyintézést mi végezzük el Ön helyett.
Amennyiben nem velünk szeretné, a klímaberendezést felszereltetni úgy megpróbáljuk Önöknek négy egyszerű lépésben leírni, hogyan lehetséges gyorsan és gördülékenyen a szabályoknak megfelelően eljárva a legrövidebb időn belül Önök működő klímaberendezés boldog tulajdonosai legyenek. 
Első lépés -  Szükséges a klímaberendezés telepítését végző szakember, vagy vállalkozástól egy egyedi vonalkóddal ellátott Végfelhasználói Tanúsítványt beszerezniük. Ezt a tanúsítványt a (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról a telepítést végző vállalkozás tölti le). Majd a vállalkozás részéről kitöltve, cégszerűen aláírva, lepecsételve átadja Önnek.
Második lépés - Postai úton Ön elküldeni a részünkre az eredetiVégfelhasználói Tanúsítványt  - Cégünk a hatóság honlapján regisztrálja a tanúsítványt, kitöltjük, aláírjuk, lebélyegezzük a vonatkozó részt.
Harmadik lépés – A megrendelt termékkel együtt, számlával, garanciával visszaküldjük Önnek a már általunk a hatóság honlapján regisztrált eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt
Negyedik lépés - Az eredeti Végfelhasználói Tanúsítványt kiállító vállalkozás alkalmazottja, aki a telepítést ténylegesen  végzi (megfelelő jogosultságokkal), kitölti a telepítéskor Ön számára az eredeti dokumentumot, majd regisztrálja azt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest