Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Turtle Wax kárpittisztító szett kisállatok után TW53037

6 990 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4316809
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ha kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, akkor ezidáig nem volt egyszerű eltávolítani. A Turtle Wax egy komplett készlettel állt elő ennek orvoslására, mellyel minden eddiginél könnyebben eltávolíthatjuk kedvenceink után hagyott nyomokat.

A csomag tartalma:

1db szőr és hajszál eltávolító szivacs

1db többfunkciós kárpittisztító szer 500 ml

1db szagtalanító / illatosító 59 ml

A szivacs segítségével könnyedén össze tudjuk gyűjteni a hajszálat llletve az állatszőrt a kárpitról,bőrről, műanyagról illetve minden olyan felületről ahol nyomott hagyott. A szivacs többször használható, melyet sima vízzel öblítés útján tisztíthat meg.

A többfunkciós kárpittisztító szer eltávolítja a makacs foltokat, mely sárból, vizeletből és még sok egyéb szennyeződésből tevődhet össze. Biztonságosan és kíméletesen használható a legtöbb kárpit felületen, de éles használat előtt tegyen egy színpróbát egy nem látható helyen. Műanyagon, bőrön, textilen, szőnyegen, kárpiton is nyugodtan használhatja. 

Rázza fel a flakont, majd permetezze a kezelendő felületre, melyet dörzsöljön egy egy tiszta mikroszálas törlőkendővel, vagy egy puha szivaccsal. A szert ne használja üvegen vagy érintő képernyőn!

Szagtalanító / illatosító: Megszűnteti a szagokat és kellemes illatot hagy maga után. Közvetlenül a kellemetlen szagú felületre kell ráfújni, miután előzetesen megtisztította azt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.