Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Üvegterasz építés az országban!

Budapest 1035
6 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2989923
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Üvegterasz
Az üvegterasszal a teraszbeépítésnek egy teljesen új irányát képviseljük. Azok az erkélyek, teraszok, melyek az év hűvösebb időszakaiban kihasználatlanok maradtak, a ház teljes értékű részévé válhatnak az összes évszakban. A mobil üvegtáblák könnyedén mozgathatóak, egy keret nélküli rendszer, mely gyakorlatilag bárhová beépíthető rongálás nélkül.
Célja, hogy a teraszon tartózkodók számára 

megmaradjon a külső térrel a kapcsolat.
A töretlen panoráma mellett nem elhanyagolandó az üvegterasz energiahatékonysága sem,melynek során befogja a nap melegét, tárolja és továbbadja azt a ház többi részének. Szabályozza a hőmérsékletet, a páratartalmat és legalább 60%-al csökkenti a zajszintet. Védelmet nyújt az eső, hó, por és szél ellen, valamint kívül tartja a faleveleket és rovarokat.
A nyári kert bővíti a házat, maximális térkihasználást biztosít, növeli annak értékét, ill. a betörés elleni védelmet. A téli hónapokban is maradhatnak a ketibútorok a teraszon, a virágok pedig itt várhatják a tavasz első sugarait. A sorolható üvegtáblák egyszerűségéből következik, hogy csekély az esély a meghibásodásra, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenáll, emelett könnyedén tisztítható.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mindigterasz

  • 3035982-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

1035


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mindigterasz

  • 3035982-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

1035