Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Üvegtető építés az országban

Budapest 1035
6 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2989924
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Üvegtető
A mai kor modern embere napjai nagy részét nem a szabadban, hanem valamilyen zárt helyen tölti el. 

A munka, háztartás,  mindennapi kötelezettségek nem engedik meg azt a luxust, hogy a zárt tér helyett a napsütést válasszuk.
Talán ennek is köszönhető, hogy manapság az üvegtető a legkedveltebb tetőfedési forma. Átláthatóságának köszönhetően azt az érzést nyújtja, mintha nem lennénk elszigetelve a külvilágtól. 

Az üveg magas fényhozammal bír, tágítja a teret, mindemellett elegáns, letisztult, minden környezetbe tökéletesen illő anyag.
Üveg terasztető
Az üveg terasztető átláthatóságának köszönhetően továbbengedi a fényt a ház többi helyisége felé, ugyanakkor megvéd az időjárás viszontagságaival szemben. Ha szükség van rá, árnyékolástechnikával kombinálva igény szerint változtathatjuk a beáramló fény mennyiségét. Az üvegtető, ha zárt rendszerrel kombinált (pl.: mobil üveg), megmutatja másik nagy előnyét. Az üvegházhatás következtében nagymértékű energiatakarékossággal számolhatunk, amelynek révén jelentős nagyságrendű fűtési költség is spórolható.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mindigterasz

  • 3035982-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

1035


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mindigterasz

  • 3035982-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

1035