Vadriasztó dupla sípos, autóra

1 250 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1193654
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A dupla sípos vadriasztó kiváló megoldást nyújt azok számára, akik növelni szeretnék biztonságukat vadállatokkal sűrűn lakott területeken történő utazás közben. Ez a készülék választható átlátszó (színtelen) és fekete színben is, így könnyen illeszkedik bármilyen jármű dizájnjához. A vadriasztón található két síp duplázza a hangerejét, aminek köszönhetően a vadállatok már távolabbról is észlelik a hangot, ezáltal növelve a biztonsági távolságot.

A készülék egyedülállóan speciális hangot ad ki, amely csak 60 km/óra vagy annál nagyobb sebességnél aktiválódik. Ez a hang hatékonyan elijeszti az állatokat, csökkentve ezzel az állatokkal való ütközés kockázatát, így biztosítva Ön és utasai biztonságát.

A csomag tartalma két db vadriasztó sípot foglal magában, lehetővé téve, hogy a jármű minden oldalán hatékony védelmet biztosítson.

A dupla vadriasztó síp felszerelése egyszerű és gyors:

-Az első lépésben alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a kiválasztott helyet a járművön, ahol a vadriasztót szeretné elhelyezni.

-Távolítsa el a mellékelt kétoldalas öntapadós ragasztó védőrétegét.

-Ragassza fel a vadriasztót az előkészített helyre, lehetőleg az első lökhárítóra, menetiránnyal párhuzamosan, ahol a menetszél a legjobban éri.



Ez a dupla sípos vadriasztó ideális választás azok számára, akik extra védelmet keresnek az állatokkal való ütközés ellen, különösen nagy sebességű utazások során

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.